Majka Darka Lazića NAPALA Anu Sević! UZMI joj stan!

   Problemi sa bivšom snajkom

Majka Darka Lazića NAPALA Anu Sević! UZMI joj stan! Majka Darka Lazića NAPALA Anu Sević! UZMI joj stan!
Celebrity
Majka Darka Lazića NAPALA Anu Sević! UZMI joj stan!

   Problemi sa bivšom snajkom

Ni nakon razvoda Darka Lazića i Ane Sević, strasti se ne smiriju. Kako saznaje magazin STAR, pevačeva majka Branka ogorčena je na bivšu snaju jer nije dovela Lorenu od marta.

ANA JE OBEĆALA DARKU DA ĆE
PUSTITI ĆERKU NA PET DANA

Ana je obećala Darku da će nakon Uskrsa pustiti ćerku u Brestač na pet dana, ali je od toga odustala zbog čega je naljutila bivšu svekrvu.

PROČITAJTE JOŠ: STAR donosi! Edovi roditelji hoće da UNIŠTE DRAGANU: On mora da se vrati ženi i deci!

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić se boji da će je UBITI! Dušan je svaku noć sa DILERIMA!

PROČITAJTE JOŠ: Severina uzrok HAOSA kod Kojića! Žena IZBACILA Kebu iz kuće!

Kada je Darko doživeo nesreću, Ana nijednom nije odvela devojčicu kod babe i dede. I tada su bili besni na nju. Pogotovo jer se nije javljala ni na telefon, pa ni preko video-poziva nisu mogli da vide Lorenu. A ni sada dete nisu videli od marta. Darko je zvao Anu i pitao je da Lorenu odvede u Brestač. Da se igra sa Aleksejem i da nekoliko dana provede kod njih. Ona je obećala da posle Uskrsa može da ostane pet dana. Svi su bili presrećni, ipak je ona prvenče i ne viđaju je stalno, pa su je svi željni. Branka je nakupovala svašta za unuku i spremala sve što ona voli. Međutim, Ana je u poslednjem trenutku javila Darku da Lorena ipak neće doći. Kao razlog navela je da treba još malo da se stiša situacija oko korone i da nije pametno da je izvodi – otkriva izvor za STAR i dodaje:

– Darko se baš naljutio, čak je i psovao, a Branka je imala slom živaca od besa“, priča komšinica iz Brestača za STAR i dodaje:

MAJKA DARKA LAZIĆA: „DETE ĆEŠ DA DOVEDEŠ!“

– Nije žena mogla da se suzdrži, pa je pozvala Anu i svašta joj rekla, nazvala je i džukelom. Ana joj je pak na finjaka odgovorila da nema potrebe da tako priča sa njom. Dodala je da ne zna zašto se meša kad se ona sve dogovara sa Darkom. To je Branku još više izvelo iz takta, pa je siktala na sav glas:

„Dete ćeš da dovedeš, inače ću ja da se pobrinem da više nikad ne kročiš u stan u kom si sada! Dosta si se ti sa nama igrala!“‘ A, onda je postrojila i Darka i rekla mu da on dozvoljava Ani da manipuliše detetom. I da ona to više neće da trpi. Muka joj je od svega! Rekla mu je da ima dva dana da dovede Lorenu, a ako to ne uradi, ima da joj uzme stan, pa neka ide kod momka da živi: ‘Ona se u tvom stanu baškari sa momkom i sve nas pravi budalama, ti imaš pravo na dete koliko i ona, što joj ćutiš, ima da dovede malu, bolje joj je da se igra u dvorištu nego da bude u stanu ko na robiji!’ Darko je obećao da će da sredi sve i da se Branka ne nervira, ali znajući Anu, teško da će se to lako rešiti –  završava komšinica.