Maja Berović se OSUŠILA od brige! SMRŠALA 10 kilograma!

   Ona u Austriji, mama u Bosni

Maja Berović se OSUŠILA od brige! SMRŠALA 10 kilograma! Maja Berović se OSUŠILA od brige! SMRŠALA 10 kilograma!
Celebrity
Maja Berović se OSUŠILA od brige! SMRŠALA 10 kilograma!

   Ona u Austriji, mama u Bosni

Maja Berović se zatekla u Austriji kada je započelo vanredno stanje u Srbiji. Od tada je u karantinu i sa svojim fanovima komunicira putem društvenih mrežama, putem kojih im šalje pozitivne vibracije.

MAJA BEROVIĆ: „NIJE ME STRAH ZA MENE“

– Čini mi se da ovo nije strah za mene, nego strah za ceo svet. Strah zbog mojih najmilijih, moje publike, koja je uvek bila uz mene i svih ljudi koje znam. Nije uopšte naivna situacija i ne bi trebali da je uzmemo zdravo za gotovo, jer kada prođe sve ovo, a proći će, više ništa neće biti isto – sigurna je Maja.
Popularna pevačica je veoma odgovorna kada je zdravlje u pitanju, pa se pridržava svih saveta.
– U izolaciji sam već neko  vreme. U kući sam i ne idem nigde. Vrlo ozbiljno sam shvatila situaciju ine prepuštam ništa slučaju. Moj jedini izlazak iz kuće je onaj kada odem u market da kupim potrebne stvari za kuću, a i tada kada izađem, trudim se da kupim što više potrebnih namirnica, kako bih što manje zadržavala napolju. Podrazumeva se da čim se vratim u kuću, operem i dezinfikujem ruke.

PROČITAJTE JOŠ: Anabela bila predmet POŽUDE Marka Miljkovića! Želeo da je smuva i sačuva popularnost?

PROČITAJTE JOŠ: Marijina majka imala je buran bračni život – Udala se sa 18. godina, pa se preudala za muzičara!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas kupuje nov penthaus – Muzički studio i klavir u centru luksuzne nekretnine?!

– Ovo je zanimljivo pitanje, jer sam shvatila da vreme u izolaciji koristim tako što radim sve ono za šta nisam imala vremena. Kuvam svaki dan, slažem ormare, čistim kuću, treniram i bukvalno sve ono što svaka žena radi, a ja  nemam vremena kada sam poslovno aktivna, zbog snimanja i nastupa.
Iako se trudi da širi pozitivu, pevačicu ipak izjeda jedna stvar. Naime, njena majka je u Bosni. Kako piše magazin Svet, odvojenost i nemogućnost da vidi majku jako loše utiče na pevačicu.
– Maya se u početku držala dobro. Verovala je da će ubrzo sve proći i da će praznike dočekati sa svojima u Bosni, međutim, to se nije dogodilo. Otkako je uveden karantin i zabrana kretanja, Maya je smršala desetak kilograma od sekiracije i stresa, a i dalje je neizvesno kada će moći da se vidi sa najbližima, što njoj teško pada – kaže za Svet izvor blizak pevačici.