Maja Berović OVO KRIJE! Šest stvari iz života koje NISTE ZNALI!

   Nikada ne biste pogodili!

Maja Berović OVO KRIJE! Šest stvari iz života koje NISTE ZNALI! Maja Berović OVO KRIJE! Šest stvari iz života koje NISTE ZNALI!
Celebrity
Maja Berović OVO KRIJE! Šest stvari iz života koje NISTE ZNALI!

   Nikada ne biste pogodili!

1. Maja Berović priznaje da nije neka radilica, pa za dosadne kućne poslove ima pomoć. Ipak, u kuhinji joj ne treba pomoć, a po idejama i veštini joj nema ravne. Obožava da kuva.

Maja Berović uživa u kupovini modernih krpica iako njen muž najviše voli kada je gola !

2. Iako troši strašne pare na garderobu, Alen kaže da mu se Maja najviše sviđa kad je gola. A mi dodajemo i pritom u bazenu njihove luksuzne vile u Gracu.

View this post on Instagram

A vi kako ste? ???

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

3. Maja jako poštuje Cecu i njih dve se privatno druže, zbog čega se Maja našla na meti jedne druge zvezde. Čak je jednom davno izjavila da bi napravila žensku vladu u kojoj bi ministarstva vodile Ceca, Brena, Seka…

4. Samo u prošloj godini Maja je zaradila skoro milion i po evra, objavile su dnevne novine i dodale da je svakog vikenda imala po dva nastupa. Znao je njen muž da će mu se vratiti svaki uloženi evro.

PROČITAJTE JOŠ: Kupite SCANDAL! Jelena Karleuša ne da Dušku da PRIĐE ĆERKAMA! Bogdana PLAČE NA SELU! Svaki dan zove Cecu i Anastasiju! Đorđe David otkriva: Ovako sam pobedio koronu! Đanijeva Slađa: Darko Lazić je mrtav za nas!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas! Svirka koja LEČI DUŠU! Uživajte u nastupu folkera na Toxic TV!

PROČITAJTE JOŠ: Dejan Matić nije hteo da pomogne rođaku – „Znam da ima, ali nije hteo da mi da ni dinar!“

5. Maja Berović upoznala je Alena Dragosava kada joj je bilo 17 godina, i od tada se ne razdvajaju. Venčali su se 2016. godine na Rodosu, ali i pre toga on je u njenu karijeru uložio veliki novac koji je sam zaradio preko svojih firmi u Austriji

6. Koliko je novca investirala u svoje tašne, cipele, odeću, Maja ne sme ni da pokuša da izračuna. Ali, zato je njen muž Alen odokativnom procenom došao do i te kako vredne nekretnine zarobljene u kutijama i na ofingerima.