Mafija preti da će oteti sina glavnom junaku serije Beskrajna ljubav - glumac u strahu!

   Ugrožena mu je porodica!

Mafija preti da će oteti sina glavnom junaku serije Beskrajna ljubav - glumac u strahu! Mafija preti da će oteti sina glavnom junaku serije Beskrajna ljubav - glumac u strahu!
Celebrity
Mafija preti da će oteti sina glavnom junaku serije Beskrajna ljubav - glumac u strahu!

   Ugrožena mu je porodica!

Burak iz serije Beskrajna ljubav ne može da sklopi oči od straha!

Burak Ozdživit bez sumnje je jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, ali slava, bogatstvo i uticaj na javnost koji ima zahvaljujući svojim ulogama ima i mračnu stranu. Naime, slavni zavodnik iz serije Beskrajna ljubav, ovih dana oči ne može da sklopi od straha, a sve zbog toga što se plaši da bi mafijaši mogli oteti njegovog sinčića Karana, naročito sad kad je njegova supruga Fahrije Evdžen objavila fotografije mališana na Instagramu, a svi mediji su ih preneli.

Gej ikone turskih serija

Jagiz iz serije Ćerke napravio karambol na snimanju!

Otkrivamo gde su i šta rade junaci serije Anđeo osvete!

Izvor blizak popularnom glumcu iz serije Beskrajna ljubav, otkrio je da Ozdživit ima problem sa kriminalcima zbog velelepne vile koju je pazario u Istanbulu, nedugo nakon što je saznao da je Fahrije trudna.

 Glavni junak serije Beskrajna ljubav ima probleme sa mafijom!

Burak je ne trepnuvši iskeširao milione za ogromnu kuću koja se dopala njemu i njegovoj supruzi. Složili su se da će to zdanje biti savršen dom za njihovo dete, koje tada još nije bilo rođeno. Međutim, problem je nastao kada je glumac saznao da je još neko zainteresovan za to zdanje, te je rekao agentu za nekretnine da mu cena nije bitna i da će dati koliko god novca treba samo da vila bude u njegovom vlasništvu. Ispostavilo se da je osoba koja je bila zainteresovana da je kupi zapravo pripadnik kriminalnog miljea, kome se nimalo nije dopalo što je ostao bez kuće na koju se nameračio”, otkrio je dobro obavešten izvor blizak naizgled srećnoj porodici Ozdživit, a potom ispričao nešto još strašnije o porodici slavnog glumca iz serije Beskrajna ljubav.

„Sumnjivi ljudi stupili su u kontakt sa Burakom, navodeći da će zažaliti jer je njihovom gazdi oteo posed. Tražili su od njega da počne da plaća reket ukoliko želi da nastavi da živi tu. Zamislite taj bezobrazluk! Da plaća nekoj budali zato što živi u kući koju je legalno pazario. Burak se prvo nije obazirao na pretnje, mislio je da se neko šegači s njim, ali postalo mu je jasno da je vrag odneo šalu onog momenta kad su kriminalci pomenuli njegovog sina – koliko znam, zapretili su da će udariti upravo na njega ako Burak ne ispuni njihove zahteve i ne počne da plaća ‘naknadu za stanovanje’. Sve to se odrazilo i na Burakov rad – ne može da se koncentriše na snimanje serije u kojoj trenutno igra, neke scene moraju da se realizuju po nekoliko puta jer mu se dešava da zaboravi tekst, pa sve mora da se ponovi”, kaže izvor.

Glumac iz serije Beskrajna ljubav unajmio obezbeđenje!

Ozdživit je prema njegovim saznanjima već kontaktirao sa nadležnim organima kako bi pokušali da stanu na put reketašima. „Veruje da će se sve rešiti, ali svakako mu nije svejedno. Već je unajmio obezbeđenje koje neprestano motri na kuću u kojoj su Fahrije i Karan, a njih dvoje nigde ne smeju da mrdnu bez telohranitelja. Tako će biti dok se ova drama ne privede kraju, a supruga i on se nadaju da će se to desiti vrlo uskoro, te da će konačno moći slobodno da dišu. Inače, Buraku je naročito teško jer je svakodnevno daleko od kuće, budući da snima seriju ‘Osman’, pa ne može sve vreme da bude sa ženom i sinom. No, čim se ova situacija reši, moći će mirnije da ide na posao”, zaključuje izvor.