Lunine suze ga BOLE! Sloba Radanović sažaljeva BIVŠU!

   Kao da je još uvek u rijalitiju...

Lunine suze ga BOLE! Sloba Radanović sažaljeva BIVŠU! Lunine suze ga BOLE! Sloba Radanović sažaljeva BIVŠU!
Celebrity
Lunine suze ga BOLE! Sloba Radanović sažaljeva BIVŠU!

   Kao da je još uvek u rijalitiju...

Sloba Radanović će izgleda još dugo odgovarati na pitanja vezana zaLunu i njenu porodicu.

Porodična drama Đoganija digla je na noge milione gledalaca „Zadruge“, pa tako i nekadašnjeg učesnika Slobu Radanovića, koji je u prvoj sezoni bio u emotivnoj vezi sa Lunom Đogani.

NOVI SVET OTKRIVA: Đorđe David GUŠIM SE BOLOVI SU UŽASNI Molim se za Anu i Brenu Bolnica je puna POZNATIH ovo je pakao NOVAK U STRAHU ZA MAJKU IGOR PUKO ZBOG SEVE Desilo se nasilje PETAR ZOVE MILICU A VIĐA SE SA DRUGOM ĐOLE ĐOGANI TUŽIĆU LUNU ANA NIKOLIĆ RASTA KAŽE DA SAM PRIMITIVNA

Aleksandra Prijović hoće RAZVOD! Od straha je sve NERVOZNIJA!

KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Otkrivamo: KAKO JE RADI MANOJLOVIĆ DEČKO OTEO 50.000 EVRA! Dragana DVA PUTA UBILA EDOVU BEBU! Keba moli Joksimoviće: OPROSTITE MI, SEVERINA JE KRIVA ZA SVE!

Sloba Radanović iskreno…

On je u emisiji „Magazin in“ autorke i voditeljke Sanje Marinković iskreno priznao kako gleda na svakodnevne svađe Anabele Atijas i Gagija Đoganija, ali i na način na koji to sve proživljava njihova ćerka Luna.

Je l’ ti žao Lune, sad kad posmatraš iz ovog ugla? – upitala je Sanja, na šta je Sloba iskreno odgovorio:

– Meni je žao svih, svakog ponaosob, ali mi je nekako najviše žao nje u toj celoj priči.

Sloba Radanović je takođe govorio i o odnosu sa svojom devojkom Jelenom Đuričanin, koja mu je pružala podršku u studiju.

– Moja devojka je uglavnom kod mene. Mi smo ti dva sata kao pas i mačka, a dva sata smo kuca i maca – nasmejao je Sloba sve prisutne.

Voditeljka je osim Slobe ugostila i Darka Lazića, Nataliju Trik FX, kao i kolege Dajanu Paunović i Ivana Golušina, koji vam obećavaju još jedno uzbudljivo subotnje popodne na kanalu TV Pink! Ostanite kod kuće i gledajte novo izdanje „Magazina in“ u subotu u 16:10h na Pinku!