Luna POGAZILA reč! Anabela sada sama sprovodi ZAJEDNIČKI plan!

   Majci propala taktika

Luna POGAZILA reč! Anabela sada sama sprovodi ZAJEDNIČKI plan! Luna POGAZILA reč! Anabela sada sama sprovodi ZAJEDNIČKI plan!
Celebrity
Luna POGAZILA reč! Anabela sada sama sprovodi ZAJEDNIČKI plan!

   Majci propala taktika

Čitava nacija se zgražava dok gleda stalne svađe Anabele Atijas i Lune Đogani u rijalitiju, međutim, niko ne zna da su njih dve imale tajni plan! Naime, kako piše SCANDAL!, one su se o svemu dogovorile i do tančina razradile taktiku za rijaliti!

Ovo je tajni dogovor Lune i Anabele!

– Anabela je znala da Luna želi da uđe na nekoliko meseci pred kraj rijalitija i u tome ju je podržala jer je mislila da joj je jedini cilj da promoviše nove pesme – započinje za  SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Brena noću, na PUN MESEC, izvodi RITUALE! Ovo KRIJE od Bobe!

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić daje BOGATSTVO da ODUZME DECU od Dušana!

PROČITAJTE JOŠ: Sloba Radanović KRIJE da se LEČI kod psihijatra! Muče ga KOŠMARI!

Luna joj je tada obećala da se sa Markom neće miriti i da je on ne zanima, pa joj je majka kao i uvek poverovala, ubeđena da nju nikad ne laže, i onda su zajedno sele i osmislile čitavo Lunino učešće. Imale su dogovor da se Luna konačno predstavi javnosti kao mlada i ambiciozna devojka koja je prevazišla sve probleme i patnje. Trebalo je da se predstavi u drugačijem svetlu, i to najviše zbog posla i albuma koji promoviše sa ciljem da na leto, kada izađe, ima što više nastupa. Naravno, Anabela sa svim tim složila i dala je Luni vetar u leđa, ubeđena da ona želi u rijaliti iz praktičnih razloga. Dakle, i da zaradi, ali i da skine sa sebe etiketu paćenice i histerične devojke – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

View this post on Instagram

❤️? #zadruga3 #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

ANABELA ODLEPILA KADA JE VIDELA ŠTA LUNA RADI!

– Međutim, kad je Anabela po Luninom ulasku shvatila da su Luna i Marko zajedno i da Luna radi sve osim njihovog dogovora, imala je nervni slom, i to blago rečeno. Pukao joj je film, te je oberučke prihvatila poziv da i ona bude takmičar. Ne može žena da veruje da ju je rođeno dete lagalo, ali šta je tu je. Neka i ona pokaže sebe u pravom svetlu, a što se njihovih sukoba tiče, nadam se da će se smiriti. Luna će kad-tad shvatiti da joj majka želi samo dobro – zaključio je izvor SCANDALA!