Neuropsihijatar dao PROCENU! Luna ima nesagledive posledice na mentalno zdravlje zbog roditelja!

   Tužno...

Neuropsihijatar dao PROCENU! Luna ima nesagledive posledice na mentalno zdravlje zbog roditelja! Neuropsihijatar dao PROCENU! Luna ima nesagledive posledice na mentalno zdravlje zbog roditelja!
Celebrity
Neuropsihijatar dao PROCENU! Luna ima nesagledive posledice na mentalno zdravlje zbog roditelja!

   Tužno...

Luna Đogani nikako ne može da se reši Anabelinog mešanja u njen život. U „Zadrugu“ je ušla kako bi se, navodno, izborila za sebe i zaradila novac za svoje druge dve ćerke.

Luna Đogani pred kolapsom!

Javno je obećala da se u Luninu vezu sa Markom neće mešati, međutim, ne prođe ni dan, a da Anabela Atijas ne poželi da ćerki drži predavanje o tome kako je dečko ne voli i kako je iskorišćava.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović: POPOVIĆU, DOŠAO SAM DA TI SE OSVETIM! Stigla ih kazna: BRENA U SUZAMA: BOBO SPASI NAS! JOKSIMOVIĆ NAŠAO NAČIN DA SPASE KUMA OD KORONE! (VIDEO)

Da ne bira ni mesto ni vreme dokazala je kada je fizički nasrnula na svoju ćerku i njenog dečka i to ni manje ni više nego na Veliki petak. Anabela je skočila preko stola i počela da udara Lunu, a u pokušaju da ih razdvoji i Marko Miljković je zadobio udarce od tašte. Luna je par minuta kasnije doživela do sada neviđeni nervni slom koji je uznemirio zadrugare, ali i gledaoce ovog rijalitija.


Bosonoga Luna je vukla noge po ekonomskom dvorištu čime je raskrvarila prste i stopala, a Marko je jedva uspeo da je smiri.

Dr Jovan Marić, profesor, neuropsihijatar i dugogodišnji direktor Neuropsihijatrijske bolnice „Dr Laza Lazarević“, kaže za „Alo!“ da ovakvo ponašanje majke i mešanje u ćerkin život nije normalno.

PROČITAJTE JOŠ: Tara se GUŠILA U SUZAMA! Zadrugarka na ivici nervnog sloma zbog Mateje! (VIDEO)

– U većini država nije normalno da se majka meša u život ćerke koja ima 25 godina, ali u zemlji Srbiji jeste. Istraživanja kažu da deca kod nas žive kod svojih roditelja do 30. godine pa i duže, usled finansijskih nedaća. Otuda praksa da se roditelji mešaju u život svoje dece – naglašava Marić.

– Neke majke žele da kroz svoju decu realizuju ono što nisu u sopstvenom životu, naročito ako je u tom životu bilo mnogo promašaja. Anabelin odnos prema Luni je patološki, najverovatnije zbog toga što ju je mlada rodila. Ona se često rivalizira sa ćerkom i nesvesno je imitira, želeći da održi i produži svoju mladost. A odavno je poznato da se ne vole identične mane koje prepoznajemo kod osoba koje volimo – objašnjava ponašanje Atijasove, dr Marić za „Alo!“.

Lunine česte napade i nervne lomove, kao i nemogućnost da racionalno sagleda situaciju i mirnim putem reši problem, vidi u lošem životu i traumatičnom detinjstvu, koje je očigledno imala.

PROČITAJTE JOŠ: Lukas SPREMAN ZA SUD – ŽESTOKO uzvratio Ivanoviću i Kesiću: „PLJUNUO bih vas u lice…“

– Ako je rasla u neadekvatnim porodičnim odnosima, ako je bila svedok brojnih sukoba svojih roditelja, sigurno je da to može da ima brojne posledice po Lunino mentalno zdravlje. Psihoteraija je završavanje nezavršenih poslova iz detinjstva i mladosti uz napomenu da psihijatrijski simptomi često dolaze na konju, a odlaze na pužu – naglašava profesor dr Jovan Marić.