Luna Đogani odbačena? Najbolji prijatelj ne želi da čuje za nju!?

   I on joj je okrenuo leđa...

Luna Đogani odbačena? Najbolji prijatelj ne želi da čuje za nju!? Luna Đogani odbačena? Najbolji prijatelj ne želi da čuje za nju!?
Celebrity
Luna Đogani odbačena? Najbolji prijatelj ne želi da čuje za nju!?

   I on joj je okrenuo leđa...

Luna Đogani svoj život stavila je pod lupu javnosti onog trenutka kada je zakoračila u Zadrugu 1.

Željko Joksimović ŽENI ZA SVA VREMENA!: Kupuje Jovani kuću na moru!

OVO NISTE VIDELI U SPOTU! Jovana Nikolić objavila kadrove sa Milošem Bikovićem i Vukom Kostićem nastale IZA KAMERA! (VIDEO)

Nasilje u doba KARANTINA? Da li je Jelena Karleuša životno ugrožena od strane Tošića?

Luna Đogani i ne sluti šta se napolju dešava

Život Lune Đogani poslednje tri godine prepun je raznih preokreta, uspona i padova. Poslednji udarac koji je Đoganijeva primila desio se od njenog najboljeg druga Ilije, koji joj je okrenuo leđa za sva vremena, i to zbog Marka Miljkovića, saznaje Kurir Stars.

Naime, nakon što je Lunina majka Anabela Atijas, s kojom se trenutno zajedno takmiči u rijalitiju „Zadruga 3“, u neobaveznom razgovoru spomenula kako je Ilija veoma ljut na svoju drugaricu, raskid prijateljstva potvrdio je i on sam pošto je obrisao sve zajedničke slike na svom Instagram nalogu.

Razlog za ovakav potez Luninog prijatelja jeste taj što se Luna pomirila s bivšim dečkom. To možda ne bi bilo toliko čudno da Luna probleme u svojoj vezi nije istresala pred Ilijom i tada najstrašnije kritikovala Miljkovića. On joj je uvek bio rame za plakanje, a obećala mu je da nikad više neće biti u vezi s čovekom koji ju je tako povredio.

Očigledno je da su Lunu nedoslednost i pogažena reč koštali prijateljstva.

Detalji druženja mlade pevačice sa Ilijom donekle su poznati i javnosti jer je ona često pričala o njihovom drugarstvu i prisnosti, a uz to, najviše joj se našao kada nije imala kome da se požali tokom svađa s Markom. Ilija je uvek bio tu za Lunu, tešio ju je kad god bi bilo neophodno i davao joj savete kako dalje da se ponaša prema muškarcima.

I ne samo to, Ilija je Lunu pratio na sve njene nastupe. Bio joj je poslovna podrška u trenucima kada joj je to bilo najpotrebnije. Išao je s njom gotovo na svaki nastup, iako je to mesto ranije bilo rezervisano za Marka.

View this post on Instagram

Happy birthday mommy ❤️ I LOVE YOU ❤️ @anabelci

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Mlada pevačica poveravala mu je sve svoje tajne, a neretko mu se u svojim jadikovanjima žalila na bivšeg momka, koga Ilija evidentno nije voleo, i kojeg je često nazivala i pogrdnim imenima. Takođe, govorila je i da nikada više neće ući u rijaliti. I taman kad su joj mnogi poverovali, Luna je ipak pogazila svoja obećanja jer ne samo što ponovo otkriva svoju intimu gledaocima već to ovoga puta čini zajedno s roditeljima Anabelom i Gagijem.

Njenom najboljem drugu ovog puta je prekipelo, pa je odlučio da preseče i da pusti Lunu da vodi svoj život sama kako hoće, ne želeći da učestvuje više u tom haosu.