Lukini roditelji očajni zbog Sofije! Pa zar iz novina da vidimo da ćemo imati unuče?!

   Vreme je za bebe!

Lukini roditelji očajni zbog Sofije! Pa zar iz novina da vidimo da ćemo imati unuče?! Lukini roditelji očajni zbog Sofije! Pa zar iz novina da vidimo da ćemo imati unuče?!
Celebrity
Lukini roditelji očajni zbog Sofije! Pa zar iz novina da vidimo da ćemo imati unuče?!

   Vreme je za bebe!

Lukini roditelji ostali su zatečeni kada su saznali da manekenka Sofija Milošević čeka bebu sa njihovim sinom! Kako naš izvor objašnjava, njih je to strašno uznemirilo jer Luka već ima dete iz prethodne veze, a sa Sofijom nije dugo u vezi, pa ih je sve to zbunilo.

NOVI SVET OTKRIVA: Đorđe David: „Bolnica je puna POZNATIH, ovo je pakao!“

Lukini roditelji presrećni!

– Lukini roditelji nemaju ništa protiv Sofije, naprotiv… Međutim, baš su se iznenadili kada su saznali da će dobiti još jedno unuče jer to nisu očekivali, a ni Luka im ništa nije nagoveštavao – započinje naš izvor i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Prijović hoće RAZVOD! Od straha je sve NERVOZNIJA!

– Oni su svakako srećni jer vole i prvo unuče i raduju se što će i Sofija roditi bebu, ali je Luki otac ipak održao predavanje. Naglasio mu je da mora da bude odgovoran i da ne mogu oni tek tako da saznaju sa strane da će imati još jedno unuče… Rekao mu je prilično oštro: Oćeš da me šlog strefi, da iz novina saznajemo da ćeš biti otac! Nema smisla! Pazi šta radiš! Prvo dete ti je tek napunilo godinu dana, a ti već čekaš drugo! Moraš da budeš oprezan! Ili se oženi i stvaraj porodicu ili misli malo glavom! Na šta ovo liči! Ako voliš Sofiju, moraš da se oženiš – prepričava izvor i dodaje:

– Luka je saslušao oca i potom je i njemu i majci objasnio da voli Sofiju, te da je zbog bebe koja je na putu molio klub da mu da dozvolu da dođe u Srbiju usred pandemije i roditelji su ga podržali, ali i dalje strepe da nešto ne iskrsne jer je Luka ipak mlad, ima tek 23 godine. Sa druge strane, Sofija je odrasla u Beogradu, proputovala je ceo svet, pa oni ljudi očekivano strahuju da im sin ne dobije još jedno dete, a da ne bude u vezi s majkom deteta.

PROČITAJTE JOŠ: Neda Ukraden: „Preživela sam rat u Hrvatskoj, bombardovanje, pa ću i ovu koronu!“

– Doduše, Luka i Sofija se vole, ali njoj je propala i ozbiljna veza sa Ademom Ljajićem, takođe fudbalerom, jer su ga njegovi roditelji pritiskali da ne bude sa devojkom koja je tako popularna i poznata, a sada se istoga pribojavaju i Lukini, mada se svi nadamo da će sve to biti u redu – završava izvor.