Lukas za SCANDAL! “Ne MRZIM Sonju! Da bih s nekim legao u krevet treba EMOCIJA!”

   O bivšima sve najbolje...

Lukas za SCANDAL! “Ne MRZIM Sonju! Da bih s nekim legao u krevet treba EMOCIJA!” Lukas za SCANDAL! “Ne MRZIM Sonju! Da bih s nekim legao u krevet treba EMOCIJA!”
Celebrity
Lukas za SCANDAL! “Ne MRZIM Sonju! Da bih s nekim legao u krevet treba EMOCIJA!”

   O bivšima sve najbolje...

Aca Lukas se u intervjuu za SCANDAL! dotakao svih aktuelnih tema. Počevši od svetske pandemije, njegovog odnosa sa Jelenom Karleušom, ponašanje Darka Lazić, kao i povratak “stare” Ane Nikolić. O ljubavnom životu nije mnogo pričao, jer kako kaže, trenutno nema devojku.

Aca Lukas o Sonji i dalje ima najbolje mišljenje!

Pored svih ovih tema, javnost intrigira i njegov odnos sa bivšom ženom Sonjom. Na pitanje da li je prestao da voli Sonju, Lukas je za SCANDAL! rekao.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Vračara iz Pazara tvrdi: Zorica dolazi kod mene da mađija momke! Darkova majka uzima stan Sevićki! Bosiljić pobedio tešku bolest! Miljan otkriva istinu o Ani i Davidu!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Indy se OPORAVILA! Bog je POGLEDAO!

PROČITAJTE JOŠ: Miki Đuričić žestoko OPLEO po Anabeli a onda se dotakao i Miljkovića i Slobe – Lomio je ruke, davio…

– Moram da razjasnim jednu stvar. Kad kažeš da nekog više ne voliš, to ne znači da nekoga mrziš. Kao ne voliš nekog više i onda je to neka loša situacija, ne! To su emocije koje se gase! To je strast, to su fizičke emocije, to nema veze sa lošim ponašanjem jedne i druge strane, to ima veze sa vremenom koje prođe u zajedničkom životu. Ali, kad ja kažem da se Sonja i ja više ne volimo, to ne znači da mi nemamo dobar odnos. Mi se poštujemo, svađali smo se kao i svi drugi ljudi. Naravno da više ne možemo da živimo zajedno, ali možemo oboje da nađemo druge partnere. Nema voliš, ne voliš! Ne volim, ali ne mrzim, nema treće! Znaš li kad sam ja legao s nekim u krevet bez emocija, pa samo kad negde zaginem s drugovima, pa se izvrnemo u istom krevetu. Bio sam ja i sa ženama koje ne volim, ali ništa nije bilo jer sam bio pijan kao guzica! Šalu na stranu, za te stvari sam previše zajeban. Da spavam s nekim u krevetu, to mora da ima dobru emotivnu podlogu. Ne bih mogao da zaspim pored osobe koju ne volim, kada zaspim pored nekog koga volim, to je najviši čin ljubavi.

Nakon ovog pitanja došla je na red i tema Sonjine udaje za Turčina, te je upitan da li nešto više zna o tome.

– Od tog događaja ja sam stalno tamo, često se čujemo, pričamo, nađem im se, bez obzira kakve su mi obaveze po zakonu, u ovo vreme moram da im pomognem i da im se nađem, Sonja je majka mog deteta. Nismo to ni pominjali, ni to njeno, niti nešto moje… Znam da se nije udala, a sad šta je s njima, nemam pojma, uglavnom, nas dvoje smo u korektnim odnosima.