Luka i Sofija RASKIDAJU! Teodora Džehverović je RAZLOG!

   Upletena, ni kriva, ni dužna

Luka i Sofija RASKIDAJU! Teodora Džehverović je RAZLOG! Luka i Sofija RASKIDAJU! Teodora Džehverović je RAZLOG!
Celebrity
Luka i Sofija RASKIDAJU! Teodora Džehverović je RAZLOG!

   Upletena, ni kriva, ni dužna

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, neprijatelji Sofije Milošević i Luke Jovića hteli su da im unište vezu i ljubav!

Luka ne krije da je Teodora
njegov tip ribe!

Za svoj prljavi plan hteli da, ni krivu, ni dužnu, iskoriste pevačicu Teodoru Džehverović! Luka je pre nekoliko godina, kada nije ni poznavao Sofiju, zapazio Teodoru.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! NOVAK ĐOKOVIĆ U ŠOKU: „TATA ŠTA NAM TO RADIŠ?!?“

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! Paparaco! Ana Nikolić DOBILA MECU!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Drama Đokovića: Novaku prete ubistvom zbog Kosova!

Ona se tada tek prijavila na Zvezde Granda i dečko je samo prokomentarisao da je zgodna i lepa, te da odlično peva – otkriva izvor SCANDALA! i dodaje:
– Toga su se sada setili ti zlobnici koji ne podnose Lukinu i Sofijinu sreću, pa su došli na ideju da nameste susret Luke i Teodore i da isceniraju kako se oni navodno muvaju, te da tako unište i rasture njegovu vezu sa Sofijom – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

View this post on Instagram

❤ @sofijamilo

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

– Sve je bilo isplanirano, trebalo je da ih spoje, kao slučajno, u nekom kafiću čim prestane vanredno stanje budući da je najavljeno da će sredinom maja početi sa radom svi ugostiteljski objekti, međutim, plan im je, srećom, propao. Neko iz te ekipe zna Teodoru i poznato mu je da devojka nije u fazonu da rastura tuđe veze. Upozorio je sve te zlobnike da to ne treba da rade jer je pre svega greh. Ipak je Sofija u drugom stanju i svaki stres može da naškodi i njoj i bebi. Taj dečko kojem je proradio glas razuma je stopirao celu akciju, inače bi došlo do problema i haosa, a sve zbog tuđe zlobe – zaključio je izvor SCANDALA!