Ljubavni život Dragane Mitar - Uzbuđenja ne manjka!

   Muškarci se smenjuju kao na traci!

Ljubavni život Dragane Mitar - Uzbuđenja ne manjka! Ljubavni život Dragane Mitar - Uzbuđenja ne manjka!
Celebrity
Ljubavni život Dragane Mitar - Uzbuđenja ne manjka!

   Muškarci se smenjuju kao na traci!

Ljubavni život Dragane Mitar je sve samo ne dosadan. Afera ima na pretek, muškarci u njenom životu smenjuju se kao na traci, a dešava se da se u isto vreme na toj traci nađe nekoliko njih. Bivša Modelsica očito je fatalna po muški rod, pa od silnih ljubavnika ne može da predahne.

Ljubavni odnosi između Dragane i Zadrugara menjaju se iz dana u dan. Teško je ispratiti ko se od muških učesnika nalazi u njenom zagrljaju. Vladimir Tomović ili Edis Fetić? Ili možda neko treći? Taman se ponadamo da će se Dragana konačno odlučiti za jednog muškarca, a ona se opet predomisli.

Ljubavni život Dragane Mitar – Romansa sa Edisom Fetićem

Najnovija izjava seksi crnke je da će svoju ljubav dati Fetiću, čuvenom Gospodinu Torti. Odluku da vezu razvija sa oženjenim muškarcem, ocem troje dece, osudili su svi koji imaju srce i dušu. Tu spada i njena majka koja je izjavila da je razočarana ćerkinim ponašanjem u Zadruzi.

Ljubavni život Dragane Mitar, VIP radar3

Ni Dragana sama nije načisto da li se ponaša korektno. To vidimo u poslednje vreme jer stalno preispituje svoje odluke. Čas je zadovoljna i spremna da se šali na račun prevarenih žena, čas se kaje i pravda sa kim nije imala seks i zašto.

Nekadašnji miljenik – Vladimir Tomović

Tokom boravka u rijalitiju, Dragana Mitar nije bila imuna ni na Vladimira Tomovića. Povremeno im je bilo teško da kontrolišu svoje strasti, pa su svaki trenutak koristili da se intimiziraju. Kao svoju najveću prednost Tomović je isticao to što Draganu voli i spreman je da prihvati nju i njeno dete, dok smatra da joj oženjen muškarac koji već ima porodicu (Edis) nikako ne treba.

Ljubavni život Dragane Mitar, VIP Radar 2

Da sve bude komplikovanije i da se već dovoljno složeni odnosi dodatno prodube, potrudio se sam Tomović. Kao u nekoj španskoj sapunici, on se svojevremeno fizički razračunavao sa Draganinim nekadašnjim ljubavnikom, Pavlom Jovanovićem. Na sreću, nije bilo incidenta većih razmera, na kakve smo navikli u nekim rijalitijima.

 Veza sa Pavlom Jovanovićem

Sa Pavlom Jovanovićem Dragana je u vezi bila oko šest meseci. Sada se kaje i to smatra jednom od svojih najvećih životnih grešaka. Kako kaže, glavni problem u njihovoj vezi bio je to što on nije mogao da joj parira. Dragana smatra da muškarac mora biti jači i stabilniji od žene, a u njenoj vezi sa Jovanovićem to nije bilo tako.

Ljubavni život Dragane Mitar, VIP radar 3

Kako ona o njemu, tako i on o njoj. Na grube reči Jovanović nije ostao dužan Dragani i njeno razvratno ponašanje opisao je izrazom da je dotakla dno. Posle svih ljubavnih afera koje se dešavaju pred očima javnosti, Pavle misli da bi Dragana mogla ostati bez starateljstva nad svojim maloletnim detetom.

Ljubavni život Dragane Mitar – bračne nevolje

Dragana je godinama živela u braku sa Sinišom Dragutinovićem. Za njega se udala vrlo mlada i njihov brak na prvi pogled delovao je isti kao i svi ostali. Red ljubavi, red svađe, pa opet ispočetka. Međutim, ružna istina o psihičkom i fizičkom maltretiranju je na kraju izašla na videlo. Inicijalna kapisla za podnošenje razvoda bila su Dragutinovićeva neverstva za koja je Dragana saznala nakon izlaska iz Zadruge. On je, sa druge strane, njoj zamerao to što učestvuje u rijalitiju.

Neki bi pomislili da se bivša Modelsica u braku i rijalitiju držala kao smerna supruga, ali mnogi njeni postupci uopšte nisu čedni. Dragana je istovremeno imala nekoliko ljubavnika, još u vreme dok je zvanično bila u braku.

Između Siniše i Dragane više ne postoji komunikacija, a ona je podnela i krivičnu prijavu protiv supruga. Od njega je, kako je navela, svojevremeno dobijala pretnje i trpela psihičko nasilje, a situacija je kulminirala kada ju je, navodno, pretukao. U jednom javnom nastupu, Dragana je u suzama priznala kako joj je muž slao preteće poruke sugerišući da će joj nauditi, pa čak i ubiti. Ona kaže da se ipak više ne boji za svoju bezbednost jer su pozivi i pretnje prestali nakon što je Dragutinoviću izrečena 30-dnevna zabrana prilaska.

Da li će se Draganin ljubavni rolerkoster zaustaviti i hoće li, nakon brojnih emotivnih krahova, pronaći muškarca koji joj odgovara, videćemo u narednom periodu.

U svakom slučaju, na domaćoj estradi ima još mnogo žena koje nemaju sreću u ljubavi. Tu spada i Miljana Kulić koja nikako da se skrasi pored pravog čoveka. Bolje sreće nije ni Anabela Atijas koja se razvela, ni Luna Đogani koja je nedavno raskinula svoju vezu sa Markom Miljkovićem.

Budite u toku, čitajte VIP radar!