Ljubavni problemi poznatih dama: Razvodi i bivši muževi

   I zvezde se bore sa mnogim problemima koje muče običan svet.

Ljubavni problemi poznatih dama: Razvodi i bivši muževi Ljubavni problemi poznatih dama: Razvodi i bivši muževi
Celebrity
Ljubavni problemi poznatih dama: Razvodi i bivši muževi

   I zvezde se bore sa mnogim problemima koje muče običan svet.

Ljubavni problemi poznatih dama ne razlikuju se puno od problema koje imaju njihove obožavateljke. Prevare, ljubomora i problemi sa ponašanjem samo su neki od razloga zbog kojih se i javne ličnosti odlučuju na razvod. Kao glavni razlog, najčešće se navodi nesaglasnost naravi. Međutim, nakon razvoda, u javnost brzo isplivaju „sočni“ detalji i pravi uzroci razlaza.

Poznata pevačica Ana Sević progovorila je o svom razvodu od pevača narodne muzike Darka Lazića. Ana je u emisiji Magazin IN govorila o svojoj trpeljivosti u braku. Kako kaže, ona je osoba koja drugima pruža nebrojeno šansi da se promene. Milijardu šansi je tako dala i bivšem mužu Darku. Ali, ništa nije pomoglo. Situaciju dodatno pogoršava činjenica što su oboje javne ličnosti. To njihovu sramotu čini većom i težom.

View this post on Instagram

 

????????????

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

Voditeljka Zvezda Granda, Sanja Kužet, sa Nemanjom Živojinovićem je rodila sina Strahinju, dok iz prvog braka, sa Zoranom Piperom, ima sina Andriju. Sanja sa bivšim mužem ima korektan odnos i oni vrlo lepo funkcionišu zbog deteta. Njhov razvod okončao se na civilizovan način: nije bilo ljubomornih scena, niti sujete. To je danas retkost, naročito u svetu poznatih.

Elena Karić, bivša supruga Jugoslava Karića i ćerka poznate modne kreatorke Verice Rakočević, nakon razvoda nije dobila kuću i zemljište na Kosmaju. Kako bi opet mogla da uzgaja organsku hranu hranu, Elena je sa svojim novim izabranikom, Dušanom Reljinom, poznatim umetničkim fotografom, kupila imanje u neposrednoj blizini onog na kom je živela sa Jugoslavom. Kakvi će biti odnosi bivših supružnika, a sada novih komšija, pokazaće vreme. 

Razvod, nasilje i deca

Goca Tržan i dalje ima problema sa bivšim mužem, Ivanom Marinkovićem. Nakon razvoda, Ivan je dobio pravo da vikende provodi sa ćerkom Lenom. Međutim, kako je on dve godine proveo u rijalitiju Zadruga, a detetu tamo nije mesto, ćerku jako dugo nije video. Njihov odnos je zbog toga narušen i veoma ga je pogodilo kad je čuo da Lena svog očuha, Rašu Novakovića, zove tata. Ipak, moraće da se suoči sa realnošću, kako sam kaže. Sukob između Goce Tržan i Ivana Marinkovića nastao je zbog neplaćanja alimentacije detetu, ali i zbog njegovog ponašanja u javnosti. To je sve jako pogodilo Lenu.

Ivan Marinković je dobio vanbračno dete sa učesnicom Zadruge Miljanom Kulić, a Goca je zabranila da Lena upozna polubrata Željka. Ivan je, takođe, u veoma burnoj i nasilnoj vezi sa drugom učesnicom rijalitija, Jelenom Ilić. Par je neprestano u oštrim sukobima i tučama, što sigurno ne može delovati vaspitno na decu koju Marinković ima.

Sa druge strane, Goca se trudi da svoju ćerku nauči pravim vrednostima i da se za sve u životu treba potruditi. Lena mora da nauči da novac ne pada sa neba i da ga treba ceniti. Džeparac koji od majke svakodnevno dobija taman je onoliki koliko joj je potrebno da kupi užinu u školi, ali i da može nešto da uštedi. Na taj način dete se uči značaju zarađenog novca i njegovom čuvanju.

Ljubavni problemi poznatih dama – Kada sud odlučuje

Privatan život Nataše Bekvalac neprestano je u žiži interesovanja. Nakon razvoda sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i rukometašem Ljubom Jovanovićem, Nataša je doživela i treći bračni krah. Sredinom oktobra, razvela se od biznismena Luke Lazukića, sa kojim ima ćerku Katju. Posle surovog prebijanja pevačice, Lazukić je osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne kazne. Uz to, dobio je i zabranu prilaska maloletnoj ćerki i moći će da je viđa isključivo u prostorijama Centra za socijalni rad. Nataša je iz suda izašla dobro raspoložena i srećna što je brakorazvodna parnica napokon završena. 

 

View this post on Instagram

 

Op,ko zove?????????????

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Da se sa razvodom ne okončavaju sve muke i problemi, svedoče i nedavna burna događanja u životu Severine Kojić. Iako je nakon razlaza sa bivšim partnerom Milanom Popovićem dobila zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandrom, život ove pevačice dobio je neočekivan obrt. Posle Milanove tužbe za zanemarivanje deteta, Severini je privremeno oduzeto starateljstvo. Ona se trudi da u ovim teškim trenucima bude jaka, a svoju bol iskazala je u dirljivom pismu upućenom sinu Aleksandru.