Lidija Vukićević otvorila vrata svog doma - Luksuz na sve strane! Prizor koji vas neće ostaviti ravnodušim! (FOTO)

   Prefinjeno i ženstveno!

Lidija Vukićević otvorila vrata svog doma - Luksuz na sve strane! Prizor koji vas neće ostaviti ravnodušim! (FOTO) Lidija Vukićević otvorila vrata svog doma - Luksuz na sve strane! Prizor koji vas neće ostaviti ravnodušim! (FOTO)
Celebrity
Lidija Vukićević otvorila vrata svog doma - Luksuz na sve strane! Prizor koji vas neće ostaviti ravnodušim! (FOTO)

   Prefinjeno i ženstveno!

Glumica Lidija Vukićević od svog doma napravila je raskošnu i toplu oazu u kojoj se napaja radošću i energijom. Iako ima dva sina, stan je uredila po svom ukusu.

Lidija Vukićević uredila stan po poslednjoj modi!

Sama je arhitekti crtala raspored, tražila da se zidovi ruše, da se novi dižu, a onda je svaki kutak uredila tako da odiše luksuzom i stilom. Svi koji zavire u njen dom ostaju bez daha, a Lidija priznaje – da nije glumica, bila bi dizajner enterijera, i to kakav! Njenim domom dominira svetla boja, drvo, svaki detalj je brižljivo odabran, a sve zajedno odaje utisak čistote i prefinjenosti. Zidovi su ispunjeni velikim brojem slika, tu su biblioteke, ali uvek ima višak knjiga jer Lidija obožava da čita i stalno kupuje nova izdanja ili ih dobija na poklon.

PROČITAJTE JOŠ: Merima Njegomir pobegla iz izolacije! Briga je za policiju! (PAPARACO FOTKE)

PROČITAJTE JOŠ: Stanija nikad VRELIJA! Sevnula G*ZA na izvol’te – Nije za one sa slabim srcem! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Ana Sević se bacila na čišćenje! Uhvaćena na delu – Sve leti iz kuće! (PAPARACO FOTKE)

Prijatelji kažu da je glumica izuzetno uredna osoba i svakog dana detaljno sprema kuću. Komšije je vide i da u tri sata noću pere prozore, a kažu da farba i kreči. Ona se šali da svoju dobru liniju i zategnuto telo održava samo kućnim poslovima. Mada, Lidija u svom dvorištu redovno vežba, naravno, kada je vreme toplo, a njena baštica puna je zelenila i cveća. Inače, glumica ima dva veoma uspešna sina iz braka sa nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom. Andrej profesionalno igra fudbal, a David je pilot. Prve komšije su joj Boban Rajović i Stoja Novaković.

Svuda po stanu su detalji. Neke je donela iz Turske, Holandije i Amerike, gde je svojevremeno živela sa tadašnjim mužem, poznatim fudbalerom Mitrom Mrkelom. Zidovi su puni slika. Po ovome što vidimo, reklo bi se da Lidija voli ulja na platnu i veće formate.

Odlično osmišljen deo ispod prozora krasi klupa sa ugrađenim policama, a udobni jastuci prosto zovu na predah uz popodnevnu kaficu. Bela boja i cvetni dezen sve čine nežnijim i romantičnijim.

Kupatilo u skupom italijanskom granitu deluje luksuzno, a elementi za odlaganje peškira i kozmetike daju utisak urednosti i čistoće jer ničeg suvišnog nema da skuplja prašinu. Da sve bude savršeno, ovde su svoje mesto našle i biljke koje vole vlagu, pa odlično rastu.

Otkako je još kao devojčica prepoznala čaroliju klavira, Lidija svira. I za svoju dušu, koju tako leči i oplemenjuje, i za prijatelje, koji obožavaju da slušaju njene mini koncerte. Naravno, i klavir je bele boje i savršeno se uklopio u enterijer.

Glumica otvoreno kaže da su njene tri najveće ljubavi knjige, klavir i psi. Ima ih tri i, mada deluju opasno, jako su umiljati, nežni i obožavaju goste. Jedan je rasan, a dva su udomljena sa ulice, gde ih je Lidija našla kao št ence.