Britak jezik Lepog Miće

   Pogledajte najsočnije psovke konfliktnog zadrugara

Britak jezik Lepog Miće Britak jezik Lepog Miće
VIP radar
Celebrity
Britak jezik Lepog Miće

   Pogledajte najsočnije psovke konfliktnog zadrugara

Lepi Mića: Zadruga često odzvanja od njegovih psovki i uvreda. Kada bi neko popisao sve ono što kaže u trenucima besa, nastao bi višetomni roman. Lepi Mića, odnosno Miroslav Pržulj, gledaocima je odavno poznat. Ovaj pevač bosanskog porekla još od 1989. bavi se muzikom, ali je tu svoju karijeru bacio u drugi plan. Naime, Lepi Mića već godinama učestvuje u različitim rijalitijima.

Još 2013. godine publici se predstavio u Farmi, a tu smo ga gledali i u naredne dve sezone. Posle Farme, ušao je u Zadrugu, gde je stekao veliku popularnost.

Psuje kao kočijaš

Mića je poznat po tome što otvoreno govori o svemu onome što drugi prećutkuju. On od početka važi sa konfliktnog čoveka, a koliko god obećavao da će kontrolisati svoje ponašanje i ono što govori, do toga nikako da dođe. Mića se često kači sa svojim cimerima, a repertoar njegovih psovki i uvreda raste iz sezone u sezonu.

Jedan od ozbiljnijih sukoba bio je onaj sa Markom Đedovićem, zbog koga je moralo da reaguje i obezbeđenje. Sve je krenulo pričom o intrigantnoj Ivi Grgurić, za koju je Đedović tvrdio da ima tajni dogovor sa Mićom. Ovaj je na to planuo i počeo da sipa psovke na Đedovićev račun.

„Ti si kvaran čovek, loš si čovek! Popušiš mi ku*ac!“, rekao je Lepi Mića. Na Đedovićevu primedbu da sa njim ne može razgovarati na taj način, Mića je nastavio sa sve većim provokacijama: „Ti si jedna pede*čina ljudska! Marš, majku ti je*em u usta! Provokatoru!“

Nije ni čudo što Mića nosi etiketu onoga ko psuje kao kočijaš. Na ovome se nije zaustavio, krenuo je da se fizički obračuna sa Markom, ali ga je u tome sprečilo obezbeđenje.

Pretnje tužbom mu je svojevremeno upućivala Zerina Hećo. Zasmetalo joj je to što ju je u javnosti spominjao u negativnom kontekstu, kao i to što je, navodno, izneo gomilu laži na njen račun. Svoj revolt ona je podelila sa pratiocima Instagrama.

Lepi Mića Zadruga, VIP radar

Svoje prijateljstvo sa Anom Korać Lepi Mića prekinuo je jer, kako kaže, nije želeo da pogazi svoje principe. Njene postupke ocenio je kao nemoralne i zbog toga je između njih prestalo svako druženje.

Lepi Mića – Zadruga je puna ljudi, ali njemu niko ne odgovara

Čini se da lepe reči Lepi Mića nema ni za koga. Za Lunu Đogani izjavio je da je ograničena i bez inteligencije. „Na osnovu ku*ca od sebe je napravila brend i postala jedan od glavnih nosilaca obe Zadruge. Bez nje i njenih seksualnih budalaština u rijalitiju ne bi imala ništa“, izjavio je Mića za jednu medijsku kuću.

Vatreni okršaj rečima odigrao se i sa Marijom Kulić. Ona nije ostala dužna kada je Mića počeo da spominje njenu decu. Nazvala ga je smrdljivom pi*kom i ološem, a on nju ku*vom. Prišla je i pljunula ga, a on je krenuo da se fizički obračuna sa njom. Tada je reagovala produkcija. Radnici obezbeđenja uleteli su u sobu i strasti su se smirile.

Lepi Mića Zadruga, VIP radar

Blagonaklon više nije ni prema Nataši Radan. Ona ga je nominovala za najzavidnijeg učesnika, što ga je isprovociralo. Kao i uvek, svoje nezadovoljstvo situacijom ispoljio je u vidu sočnih psovki. Mića je osuo paljbu: „Ja sam i te kako džukela, a ti ćeš i te kako da plačeš. Slušaj dr*ljo, j*bem ti majku u p*čku. Meni nemoj da teraš ovde inat, ja sam taj koji te štitio, a ti meni teraš ovde mangupa.“

Znajući da ima preku narav, Nataša je prešla preko ovih komentara.

Vladimir Tomović, Anabela Bukva, kao i mnogi drugi već su bili na tapetu Lepog Miće. Kada je u pitanju rijaliti program, seksa i nasilja uvek ima u izobilju. Lepi Mića je jedan od onih koje često vidimo u sukobima, zbog čega ga publika nije prihvatila onako dobro kao neke druge zadrugare.

VIP radar je uvek na tragu zanimljivih vesti. Pratite nas i budite obavešteni o svemu što se dešava na domaćoj estradi.