Lepa Lukić PLAČE danima - Plaši se da će joj volonteri UKRASTI PARE I ZLATO! Ostala bez hrane u izolaciji?!

   Prolazi kroz pakao!

Lepa Lukić PLAČE danima - Plaši se da će joj volonteri UKRASTI PARE I ZLATO! Ostala bez hrane u izolaciji?! Lepa Lukić PLAČE danima - Plaši se da će joj volonteri UKRASTI PARE I ZLATO! Ostala bez hrane u izolaciji?!
Celebrity
Lepa Lukić PLAČE danima - Plaši se da će joj volonteri UKRASTI PARE I ZLATO! Ostala bez hrane u izolaciji?!

   Prolazi kroz pakao!

U Srbiji je na snazi vanredno stanje i licima starijim od 65. godina je zabranjeno da napuštaju svoje domove. Pevačica Lepa Lukić je jedna od njih.

Lepa Lukić u strahu!

Lepa Lukić je u panici jer živi sama i nema na koga da se osloni da joj donese potrebne namirnice. Pre nekoliko godina pevačica je doživela neprijatnost kada su je lopovi pokrali pa se sada plaši da pusti volontere u svoju kuću jer je u strahu da joj se opet ne desi ista situacija.

– U prvih nekoliko dana, Lepa se dobro držala. Komšije i kolege su joj donele neophodne životne namirnice, ali kada je gotovo potrošila zalihe, situacija se promenila. Pogotovo što Lepa spada u grupu ljudi koja ne može da izlazi iz kuće, a uz to je i prilično nepoverljiva prema ljudima koje ne poznaje dobro – priča izvor i objašnjava da Snežana Đurišić pomaže Lukićevoj koliko može, ali da to nije dovoljno.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK: Brena oterala Bobu!

– Lepa je uvek bila pozitivna, ali u ovim trenucima se slomila. Jednostavno je pukla jer je sama po ceo dan kod kuće i zna da zavisi od drugih. To ju je dotuklo i plakala je danima. Snežana Đurišić je često zove i nosi joj hranu i lekove i pomaže joj koliko može, ali to nije dovoljno. Kada su joj kolege i komšije predložile da pozove volontere koji bi umesto nje otišli u prodavnicu ili apoteku, Lepa je to odmah odbila – kaže naš izvor i objašnjava:

PROČITAJTE JOŠ: Veljko Ražnatović objavio fotku sa trudnom Bogdanom – Uputili snažnu poruku iz izolacije!

– U prvi mah nikome nije bilo jasno zašto nije pristala na tu vrstu pomoći, ali onda se požalila prijateljima da se plaši da pusti nepoznate ljude u kuću – kaže izvor i objašnjava da pevačica strahuje da će biti pokradena.

– Lepa ne želi da volonteri saznaju gde ona živi jer ne želi da bude na meti lopova. Sama je i bespomoćna i zbog toga misli da je laka meta. Dugo se plašila da će joj volonteri pokupiti svu ušteđevinu i malo zlata što joj je ostalo – kaže izvor i dodaje da su prijatelji i komšije uspele da ubede Lepu da popusti.

PROČITAJTE JOŠ: „Bolnice su pune, otkazan mi je let za povratak!“ Srpski pevač u žarištu korone – Otkrio kroz kakav pakao prolazi!

– Na kraju su joj nekako objasnili da volonteri pomažu ljudima poput nje i uspeli su da je ubede da ih pusti u stan. Međutim, Lepa je pristala pod uslovom da svaki put kraj nje bude neko od njenih komšija jer ne želi da bude sama u stanu kada joj dolaze volonteri – kaže izvor za Alo.