Lepa Brena izašla iz izolacije! Mlađi sin joj pravi društvo! (PAPARACO FOTKE)

  

Lepa Brena izašla iz izolacije! Mlađi sin joj pravi društvo! (PAPARACO FOTKE) Lepa Brena izašla iz izolacije! Mlađi sin joj pravi društvo! (PAPARACO FOTKE)
Celebrity
Lepa Brena izašla iz izolacije! Mlađi sin joj pravi društvo! (PAPARACO FOTKE)

  

Lepa Brena strogo poštuje propise i period kada je kretanje zabranjeno, pa je iskoristila period između dva policijska časa da ode u nabavku sa sinom Viktorom.

Lepa Brena poštuje sve propise!

Kada su se vratili kući, pevačica je malo procunjala oko dvorišta, čisto da malo udahne vazduh, ali se činilo kao da navodi sina da što pre uđe u kuću kao da je mali…

Popularna Lepa Brena uključila se uživo u emisiju „Jutro“ i porazgovarala sa voditeljkom Jovanom Joksimović o trenutnoj vanrednoj situaciji koja je zadesila našu zemlju, ali i čitav svet zbog pandemije koronavirusa.

Budući da je na Instagram održala tri mini-koncerta pomogla je mnogim ljudima da ovu izolacije stojički podnesu:

PROČITAJTE JOŠ: Rada PRESTRAVLJENA! Sedela između dva kineza – zaražena korona virusom?

PROČITAJTE JOŠ: Severina Kojić PRIVEDENA! Evo zašto se spremala da NAPUSTI Beograd!

PROČITAJTE JOŠ: Ceca vrti novac i dok sedi u vili! Od ovog biznisa DOBIJA 150.000 evra godišnje!

– Moj bend ima porodice. Nastojim da radim da bi oni mogli da se održe. Nemam potrebu da radim puno koncerata, a prvi put u karijeri mi se desilo da ne radim mesec dana. Želim da dam mali doprinos da pokažem publici da možemo da pevamo bez obzira na čitavu situaciju – otkrila je Brena.

 

– Moja situacija je specifična. Odavno ne pevam jer rešavam finansijske probleme, ali nemamo ugroženi. Koronavirus nas je sve bacio na kolena. Čitava planeta se zabrinula za svoj opstanak. Ovo je velika zdravstvena pošast, ne bira naciju ni uzrast – istakla je pevačica a potom zaplaka:

– Reagujem preterano ljudski i emotivno u ovoj situaciji. Ceo svet se nikada nije našao na kolenima. Često mi se plače – rekla je Brena kojoj se otrgao jecaj.

– Bože, gde sada da zaplačem usred emisije – dok ju je Jovana smirivala.