Kristijan ulazi u Zadrugu za 150.000 EVRA! Otkriveni SVI DETALJI ugovora! A ulaze i BIVŠI LJUBAVNICI!

   Bice ovo zanimljiva sezona!

Kristijan ulazi u Zadrugu za 150.000 EVRA! Otkriveni SVI DETALJI ugovora! A ulaze i BIVŠI LJUBAVNICI! Kristijan ulazi u Zadrugu za 150.000 EVRA! Otkriveni SVI DETALJI ugovora! A ulaze i BIVŠI LJUBAVNICI!
Celebrity
Kristijan ulazi u Zadrugu za 150.000 EVRA! Otkriveni SVI DETALJI ugovora! A ulaze i BIVŠI LJUBAVNICI!

   Bice ovo zanimljiva sezona!

Iako se „Zadruga 3“ još uvek nije završila, već se uveliko spekuliše ko bi mogao da se nađe u četvrtoj sezoni u rijalitiju. Jedan od opasnih momaka koji pregovara sa produkcijom je i Kristijan Golubović. Prema pisanju medija, on je već ugovorio svoje učešće sa čelnicima ružičaste televizije.

Kristijan dogovorio sve sa produkcijom!

– Kristijan je pre tri dana potpisao šestomesečni ugovor s produkcijom popularnog rijalitija na 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred. Takođe, osim toga, postigao je dogovor i da dobija mesečni honorar u iznosu od 25.000 evra za učešće u rijalitiju – ispričao je izvor blizak ovom takmičaru. Kako je dodao, u ugovoru postoje klauzule kojih se obe strane moraju pridržavati.

– Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti „Zadrugu“ – ispričao je dobro obavešten izvor za „Alo“.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Bogdana u OPASNOSTI! Veljko je sklonio na sigurno! Evo gde se kriju i šta rade! Plus! EKSKLUZIVNE SLIKE!

Takođe, kako je otkrio, osim Kristijana, na imanju u Šimanovcima, naći će se i druga poznata rijaliti lica.

– U „Zadrugu 4“ ući će svi učesnici koji su do sada ostavili nekog traga u rijalitijima. Osim Kristijana, na imanje u Šimanovcima useliće se i Nenad Marinković Gastoz, Zmaj od Šipova, Miljana Kulić, Sloba Radanović, Luna Đogani, Stanija, ali i Jasmina Medenica, koju je predložio Golubović – rekao je izvor.

PROČITAJTE JOŠ: Anabela bila predmet POŽUDE Marka Miljkovića! Želeo da je smuva i sačuva popularnost?

– Tačno je da sam rekao da bez Medenice neću da ulazim. Ko će da me hrani i da mi pere noge ako ona ne uđe? Moje učešće bez njenog nema smisla – rekao je Kristijan za „Alo“. Detalje ugovora, kako kaže, ne može da otkriva, ali ne vidi ništa sporno u činjenici da će dobiti veliki honorar.

PROČITAJTE JOŠ: David PRETUKAO Anu?! Udario je, gurnuo i raspalio u glavu – Pobegla, neće POLICIJU!

– Sumanuto bi bilo da je drugačije. Mora da se zna ko je ko i ko kakvu gledanost donosi. Dogovor uvek mora biti na obostrano zadovoljstvo. Ako za deset meseci ne izađem iz Šimanovaca sa pola miliona evra, onda ništa nisam uradio – rekao je Golubović i dodao:

– Biće to do sada neviđeni rijaliti. Radujem se što ću biti u njemu sa svim starim igračima.