Kristijan u Zadruzi - Svi detalji učešća opasnog momka

  

Kristijan u Zadruzi - Svi detalji učešća opasnog momka Kristijan u Zadruzi - Svi detalji učešća opasnog momka
Celebrity
Kristijan u Zadruzi - Svi detalji učešća opasnog momka

  

Kristijan Golubović Zadruga – tri reči koje su izazvale lavinu komentara, a čuveni opasni momak još uvek nije ni kročio u Belu kuću. Svi su sa nestrpljenjem čekali da odsluži kaznu kako bi mogao da postane takmičar najpopularnijeg rijaliti programa na ovim prostorima.

Kristijan Golubović je oduvek izazivao pažnju, a oko njega su se uvek množile polemike. Nije zanemarljiv ni njegov uticaj na žene, s obzirom na to da su mnoge želele da budu u njegovom društvu. Uvek otvoreno i bez ustručavanja priča o zanimljivim događajima iz svog života, kojih zaista ima mnogo. Upravo je to jedan od razloga zbog kojih je omiljen u društvu u kom se nalazi.

Gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju početak „Zadruge 4„, iako se treća sezona još uvek nije završila i ne zna se ko je pobednik – a sve to zbog Kristijana.

U kojim sve rijalitijima je Kristijan učestvovao?

Poznati opasni momak koji je devedesetih godina harao beogradskim podzemljem odlučio je da promeni svoju profesiju i da pred milionskim auditorijumom ispriča svoju priču… I to više puta. Čini se da mu život pod kamerama i te kako prija, s obzirom na to da je koristio mnoge prilike da postane deo rijaliti šoua.

Prvi put se pojavio u rijaliti programu „Farma“ gde mu je Stanija bila partnerka sa kojom je provodio najviše vremena.

Često se spekulisalo i da su zaljubljeni jedno u drugo, jer su bili nerazdvojni. Isto tako, najčešće se svađao sa Majom Nikolić, Jelenom Golubović i Lepomirom Bakićem.

Zbog svoje prezimenjakinje je čak i izašao sa „Farme“, a onda je i poručio „rokaću vas kao devedesetih„.

Takođe, gostovao je i u „Parovima“ gde je veoma rado pričao svoju životnu priču i prepričavao zanimljive događaje iz svog života.

Svi su ga sa oduševljenjem slušali i veoma postavljali mu pitanja.

Kristijan Golubović Zadruga – Iz karantina u karantin

Iako je Golubović pre samo nekoliko dana izašao iz zatvora u kome je služio kaznu, već je dogovorio učešće u narednoj sezoni „Zadruge“.

Gostovao je u emisiji i kada ga je Ognjen Amidžić pitao da li će ući u „Zadrugu 3“ i kako podnosi to što je iz zatvora ponovo u karantinu zbog korona virusa, Kristijan je imao spreman odgovor.

Kristijan Golubović Zadruga

Kad me je pozvao Željko i pitao da li postoji mogućnost da uđem u „Zadrugu“. Rekao sam mu da moraš da budeš jako čudan tip da iz ludnice uđeš u zatvor ili iz zatvora u ludnicu. Čoveče, sad sam došao kući„, poručio je Kristijan.

Ipak, Golubović svakako planira da učestvuje u najgledanijem projektu, kao i da poseti imaginarijum Željka Mitrovića.

Danas je „dan D“ između mene i Željka, veliki sastanak se organizuje, na kojem ćemo se dogovoriti o svemu. On mi daje priliku da radim i neki drugi posao, za koji sam veoma talentovan. Bolje živeti legalno u drugoj branši, nego da se izlažem pritiscima i raznim situacijama„, rekao je Kristijan. Takođe, istakao je i kako je u godinama kada bi trebalo da se smiri i počne da se bavi drugačijim poslom.

Učešće u „Zadruzi 4“ je dogovoreno, a kao potvrdu, Kristijan je objavio i fotografiju na društvenoj mreži Facebook, a napisao je „ljubičanstveni snovi“.

LJUBIČANSTVENI SNOVI

Posted by Kristijan Kiki Golubovic on Уторак, 28. април 2020.

Da li je to deo honorara, ostaje nam da nagađamo.

Kristijan Golubović Zadruga – Svi detalji učešća

Naime, potvrđeno je da će Kristijan Golubović biti učesnik „Zadruge 4“ koja počinje, najverovatnije, 6. septembra. Atmosfera će sigurno biti haotična, jer je i bivši Zadrugar, Rade Lazić, koji se sukobljavao sa Kristijanom, najavio svoj ulazak.

Brat moj Ardijan i ja ulazimo zajedno u „Zadrugu 4“, protiv Tomovića i Golubovića„, rekao je Rade na Instagramu.

Spekuliše se da će Kristijanov honorar iznositi 150 hiljada evra, s tim što će 50 hiljada evra dobiti unapred. Osim toga, prema ugovoru, dobijaće i mesečni honorar u iznosu od 25 hiljada evra.

Osim Kristijana, najavljeno je da će u “Zadruzi 4” biti i Nenad Marinković Gastoz, Zmaj od Šipova, Miljana Kulić, Sloba Radanović, Luna Đogani, Stanija i Jasmina Medenica, koju je predložio Golubović. Planirano je da se u kuću usele svi oni koji su ostavili neki pečat i trag u rijalitiju.

Čitajte VIP Radar! Budite uvek u toku sa estradnim vestima.