Kristijan Golubović ulazi u Zadrugu? "Danas imamo sastanak, daju mi šansu da..." (VIDEO)

   Očekuje promene...

Kristijan Golubović ulazi u Zadrugu? Kristijan Golubović ulazi u Zadrugu?
Celebrity
Kristijan Golubović ulazi u Zadrugu? "Danas imamo sastanak, daju mi šansu da..." (VIDEO)

   Očekuje promene...

Kristijan Golubović se na velika vrata vraća na scenu!

Stanija Dobrojević gostujući u jednoj emisiji dobila je zadatak da „izreklamira proizvod“, ali da ne gleda u isti. Međutim, nije ni slutila da joj se Kristijan Golubović krije iza leđa, i čeka da se okrene.

Kristijan Golubović je ostavio Staniju bez daha!

Pošto joj je voditelj dozvolio da pogleda u „proizvod“, kao da joj je srce stalo. Kako je istakla, prošlo je između 4 do 5 godina otkako su se poslednji put videli, te rastali u ne tako dobrim odnosima. Kristijan je tada u „Amidžiju“ odgovorio kako je sve to – samo prošlost.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Brat Šaulića otkriva: Šaban mi se javlja sa onog sveta i plače! Breninog sina JURI POLICIJA! Ovi pevači KRIJU KORONU! Šijan ŽENI sestru Cecine snajke

PROČITAJTE JOŠ: Milioni ŠOKIRANI! Mina se pojavila ošišana do glave! Razlog – Mensur Ajdarpašić! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Gagi KRVNIČKI PRETUKAO Anabelu na Uskrs – Drogiran je tukao jer je proslavljala pravoslavni praznik sa decom?!

Ognjen je Staniju u jednom trenutku pipnuo za vrat kao da joj meri puls koliko se bila uzvrtela, a tek posle nekoliko nervoznih osmeha uspela je malo da se primiri.

Kristijan ju je inače, baš kao i Kristinu Kiju Kockar, poljubio u ruku.

Nakon ovog početnog šoka, on, koji je uvek spreman da ljudima ispriča zanimljive priče i doživljaje, što je i sam voditelj Ognjen Amidžić istakao, pa mu je na osnovu toga postavio pitanje koje je glasilo:

– Da li ćemo te, možda, od septembra ponovo gledati u „Zadruzi“?

– Danas je dan D između mene i Željka, jedan veliki sastanak se pravi, gde ćemo se dogovoriti o svemu. Jer čovek jednostavno pruža priliku da radim i neki drugi posao za šta sam veoma talentovan, pa videćemo. Bolje živeti legalno u drugoj branši, nego sada opet da se izlažem ovakvim siuacijama i pritiscima – odgovorio je iskreno Kristijan.

A nama ostaje da sačekamo i vidimo da li ćemo ga opet gledati u rijalitiju.