Kristijan Golubović: "Biković je PEDERAST! Ne može se porediti sa mnom!"

   Tužni vetar...

Kristijan Golubović: Kristijan Golubović:
Celebrity
Kristijan Golubović: "Biković je PEDERAST! Ne može se porediti sa mnom!"

   Tužni vetar...

Nakon priča kako je u Zabeli molio producente za ulogu u filmu “Južni vetar”, koji se snimao i u njegovoj ćeliji, Kristijan Golubović je razvezao jezik.

KRISTIJAN: „BIKOVIĆ JE TRAŽIO BAŠ MOJU SOBU!“

– Nikada nisam nikoga molio ni za šta, a kamoli za ulogu u filmu. To su takve gluposti, ne znam čemu to. Tačno je da se film snimao u Zabeli, onaj mali plavi, Biković je tražio baš sobu u kojoj sam ja boravio. Zna se da sam ja najpedantniji, najčistiji, kod mene u sobi je sve tehnologija prva liga, luksuz. Zato su uzeli moju sobu, a mene prebacili u drugu – započinje Kristijan za Svet GOSSIP i nastavlja:

PROČITAJTE JOŠ: Brena TESTIRA novu SNAJKU! Viktor doveo ŽENU u kuću!

PROČITAJTE JOŠ: Kija i njena brutalna GUZA! Jel’ to SILIKON, ili se VEŽBALO?

PROČITAJTE JOŠ: Goca Šaulić više neće NI DA ČUJE za Miroslava Ilića! Ljuta i UVREĐENA!

–  Film mi nije ništa posebno, moglo je to mnogo bolje. Recimom Biković je pederast, ima tu pederastu facu, onako plav, kosica, prosečna visina… Ne može da se poredi sa mnom ili nekim kriminalcem prve lige. On je više za neke ljubavne uloge… Tipa Rusija i neki emotivni filmovi i serije. Trebalo je da angažuju mene ili neki tim ljudi koji radi crnu hroniku, pa da se glumcima daju instrukcije. Biković mi je više kao Bred Pit, onako lep i poželjan, ali nije opasan. Isto ovaj Radonjić, nikakva faca. Da mu je možda na vratu stajala tetovaža i da je pisalo “Zakolji me” pa ajde da deluje opasnije. Ovako su mi i jedan i drugi tanki, nego dobro, simpatično su sve to odradili. Bolje bilo da su se sa stručnjacima konsultovali, jer opet oni ne znaju te pokrete, tu priču sa asfalta, ali eto za nastavak da znaju… – kaže Kristijan za Svet GOSSIP.