Konačno otkriven pravi razlog raskida Milice Todorović i Petra Strugara - OVO je bio glavni problem!

   Sve se saznalo!

Konačno otkriven pravi razlog raskida Milice Todorović i Petra Strugara - OVO je bio glavni problem! Konačno otkriven pravi razlog raskida Milice Todorović i Petra Strugara - OVO je bio glavni problem!
Celebrity
Konačno otkriven pravi razlog raskida Milice Todorović i Petra Strugara - OVO je bio glavni problem!

   Sve se saznalo!

Ljubavna veza Milice Todorović i Petra Strugara je medijski bila veoma propraćena. U javnosti su se pojavile spekulacije da je razlog njihovog raskida taj što je pevačica želela da se ostvari u ulozi majke, dok njen izabranik nije nameravao da zasnuje porodicu sa njom u skorije vreme.

Milica Todorović želela da podigne vezu na viši nivo!

Gostujući u emisiji Amidži šuo mladi par je otkrio da strast među njima bukti i da su vodili ljubav i po šest puta u toku noći. Međutim, prema rečima izvora Milica Todorović je želela da podigne vezu na viši nivo, dok Petar nije imao iste namere.

– Milica i Petar su se posvađali zbog toga što je on bio ravnodušan kad ona priča kako želi da mu rodi dete jer joj se sviđa koliko je brižan otac prema šestogodišnjem sinu Zariji iz okončanog braka sa glumicom Ivanom Nikolić. Petar je video da Milica obožava decu i misli da će ona biti dobra mama, međutim, nije mu se žurilo da pravi decu sve dok zaista ne bude siguran da je Milica žena s kojom želi da ostane trajno jer u prošlosti nikada nije zamišljao da ima ozbiljnu vezu sa pevačicom. Milicu je Petrova pasivnost i suzdržanost kad se pokrenu ozbiljne teme o zajedničkoj budućnosti počela da nervira i nalazila mu je i druge zamerke – rekao je izvor za „Srpski Telegraf“ i nastavio:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Nole o Koroni: NEĆU DA ĆUTIM O VAKCINAMA! EVO ZAŠTO NEĆU DA SE VAKCINIŠEM! Darijin PRIVATNI ŽIVOT U HAOSU! Mensurov brat: ISTINA O MOJOJ I MININOJ VEZI! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Jovana i Željko OČAJNI! Plaše se da im kum Bane ne umre?!

PROČITAJTE JOŠ: Rođaci otkrivaju! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović! Dolazi da se osveti?!

– Na primer, kada se razbolela pre dva meseca, on nije bio pažljiv koliko je ona mislila da bi trebalo da bude i požalila se prijateljici na njega.

Izvor kaže da je glumac lepoj pevačici rekao da nađe novog dečka, odnosno muža, ukoliko joj se žuri da rodi dete.

View this post on Instagram

? Sminkanje u izolaciji ? #milicatodorovic #ljubavmanje

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

– Posle ozbiljnog razgovora na Miličinu inicijativu, Petar i ona su se usaglasili da je najbolje da se raziđu na neko vreme, a on joj je rekao: „Ako odmah hoćeš i toliko želiš dete, nađi muža i navali.“ Kad je to čula, Milica je prećutala uvredu i samo potvrdila da ona sebi želi da rodi dete – priča prijateljica ovog para.

Petar se navodno pokajao zbog raskida, ali je i dalje pri stavu da je još rano za dete, tako da se njihovi razgovori o pomirenju još nisu završili uspešno.