Koliki su honorari u Zadruzi?

   Cifre se kreću od hiljadu do osam hiljada evra mesečno!

Koliki su honorari u Zadruzi? Koliki su honorari u Zadruzi?
VIP radar
Celebrity
Koliki su honorari u Zadruzi?

   Cifre se kreću od hiljadu do osam hiljada evra mesečno!

Koliki su honorari u Zadruzi pitanje je koje interesuje sve gledaoce ovog popularnog rijalitija. U javnost su procurele informacije o ciframa koje zadrugari uzimaju, ali sve su to nagađanja. Iznosi se čuvaju u tajnosti, a mi možemo samo nagađati da li su podaci koji se pojavljuju na portalima tačni ili ne.

Nije lako boraviti u kompleksu u Šimanovcima. Zatvoren prostor, sto ćudi, osuđenost na rutinu, odvojenost od porodice i prijatelja. Zašto bi neko onda boravio tamo? Zato što je to jedan od najboljih vidova zarade. U zavisnosti od toga ko je potpisao kakav ugovor, honorari se kreću od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra nedeljno. Prostom računicom dolazi se do cifre o kojoj obični smrtnici mogu samo da sanjaju.

Ima i onih koji su u popularni šou ušli bez honorara. Mnogi su predstavljanje milionskom auditorijumu videli kao način da izađu iz anonimnosti i steknu širu popularnost. Pevačima je Zadruga omogućila da prikažu svoj talenat, što su neki, poput Teodore Džehverović, dobro iskoristili.

Koliki su honorari u Zadruzi?

Šuška se da je po pitanju honorara rekorder Gagi Đogani koji za sedam dana navodno zaradi čak dve hiljade evra. Gagi je jedan od učesnika koji je i pre Zadruge bio popularan, a njegove pesme najslušanije su bile devedesetih. To je i uticalo na visinu njegove plate. Porodica Đogani već se dobro oparila učešćem u rijalitijima. Luna Đogani je pobedom u Zadruzi 2 pored nedeljnog honorara inkasirala 50.000 evra.

Što se zarade u Zadruzi 3 tiče, Gagija u stopu prati Miljana Kulić iznosom od 1.500 evra. Njen honorar opravdan je činjenicom da gledaocima često priređuje zabavu svojim ljubavnim vratolomijama. Miljani je seks glavna razbibriga, a s obzirom na to da nije previše probirljiva, možemo je gledati u zagrljaju različitih alfa mužjaka. Kulićka dodatni iznos dobija za dete koje je dobila u vezi sa Ivanom Marinkovićem, nekadašnjim mužem pevačice Goce Tržan.

Koliki su honorari u Zadruzi, VIP radar

Miljana je ostala upamćena ne samo po promiskuitetnom ponašanju, već i po izjavi da u rijaliti ulazi da bi se izblamirala za sve pare. Od produkcije je u šali tražila i iznos od 900.000 evra kako bi otišla na operaciju i ugradila novi mozak. Miljanina majka, Marija Kulić, za boravak u rijalitiju dobija isti iznos kao i njena ćerka.

Ostali učesnici najgledanijeg domaćeg programa dobijaju znatno manji iznos. Za hiljadu evra svake nedelje teži su Stefan Karić i Dalila i Dejan Dragojević. Oba Filipa (Mijatov i Đukić) ugovorila su honorar od po 800 evra, Bane Čolak dobija stotku manje od toga, a Lepi Mića nedeljno zaradi 300 evrića.

Sve se pomno prati, a kazne su rigorozne

Ponašanje učesnika Zadruge mora biti u skladu sa striktno određenim pravilima. Svako kršenje ugovora koji je preciziran do najsitnijih detalja, povlači ozbiljne konsekvence. Za bežanje iz kuće, korišćenje mobilnog telefona, otkrivanje iznosa honorara i druge prekršaje, slede kazne. Neke od njih podrazumevaju finansijske penale, tj. plaćanje odštete u evrima.

Koliki su honorari u Zadruzi, VIP radar

Natašu Biljić je bežanje iz Imaginarijuma već skupo koštalo, pa je navodno, pored toga što je ostala bez honorara, bila u obavezi da plati čak 100.000 evra. Diskvalifikacija je skupo koštala i Miljanu Kulić, ali ona je i pored toga rešila da se ponovo pojavi u istom programu.

To koliki su honorari u Zadruzi ne određuje krajnji iznos koji učesnici dobijaju. Postoje nepotvrđene informacije da se svaki seks zadrugara pred kamerama dodatno plaća. Intimni odnosi i tuče su najgledaniji i najomiljeniji delovi rijalitija i gledaoci jedva čekaju takve scene. Time bi se objasnilo zašto su učesnici rijalitija toliko pohotni i skloni strastima.

Imajući u vidu da Zadruga traje 40 nedelja, oni koji ostanu do kraja rijalitija za zarađenu svotu moći će da kupe stan ili luksuzan automobil. U Srbiji ima i onih koji ipak zarađuju daleko više. Baka Prase i jutjuberi su, kada je plata u pitanju, ipak bez premca.

VIP radar donosi zanimljivosti iz sveta rijalitija i života domaćih zvezda. Sve afere, spletke i intrigantni odnosi na jednom mestu!