Ko će biti pobednik Zadruge?

  

Ko će biti pobednik Zadruge? Ko će biti pobednik Zadruge?
Celebrity
Ko će biti pobednik Zadruge?

  

Ko će biti pobednik Zadruge – svi se pitaju kako se bliži finale najgledanijeg rijaliti šou programa „Zadruga„. Kao i svaka sezona, očekuje se da će se i ova završiti početkom leta 2020. godine. Samim tim biće proglašen i pobednik, odnosno osvajač prvog mesta najspektakularnijeg programa.

Prethodne dve sezone bile su veoma gledane, a titulu pobednice odnele su dve ljute rivalke. U prvoj sezoni na prvom mestu se našla Kristina Kockar Kija, a u drugoj sezoni pobedu je odnela Luna Đogani. Njih dve su ratovale u prvoj sezoni oko Slobe Radanovića, bivšeg Kijinog muža sa kojim je Luna imala ljubavnu aferu u „Zadruzi 1“.

Ko će biti pobednik Zadruge

Ko će biti pobednik Zadruge 3 ostaje nam da vidimo, a kako se kraj bliži, ishod borbe je sve neizvesniji.

Ko će biti pobednik Zadruge – Ženski favoriti

Anabela Atijas Anabela je kasnije ušla u rijaliti „Zadruga“ iako je više puta indirektno bila umešana u priče Zadrugara. Produkcija joj je više puta nudila učešće i visoke honorare, ali je ona odolevala sve do sada. Ponesena postupcima svoje kćerke Lune i osećajem da je ona izdala, Anabela se našla kao učesnica u „Zadruzi 3“. Patnja, bol i teške životne priče, kao i nesuglasice sa Lunom dovele su do toga da Anabela postane jedan od potencijalnih pobednika.

Ivana Šopić – Manekenka i pobednica raznih izbora za mis, Ivana Šopić, prilikom ulaska u Zadrugu rekla je da je tu da nađe muža. Reklo bi se da je delimično uspela u svojoj nameri, s obzirom na to da je započela vezu sa Stefanom Karićem, sa kojim je imala žestok se*s u Beloj kući. Njena veza sa Stefanom je veoma simpatična velikom broju gledalaca i čini se da je misica jedan od favorita ove sezone.

Iva Grgurić – Jedna od najzgodnijih Zadrugarki sa najboljim telom, svakako je Iva Grurić, ali to nije jedini razlog zbog kojeg se našla među favoritima. Ona je u Zadruzi našla i dečka, Filipa Đukića sa kojim je nerazdvojna. Isto tako, obožavatelji rijalitija kažu da je pokazala brojne kvalitete koji je izdižu u sam vrh, pa možda čak i do prvog mesta najpopularnijeg rijalitija. Njeno učešće ne prate skandali, ali Iva je svakako jedna od miljenica publike.

Ko će biti pobednik Zadruge – Muški favoriti

Marko Miljković – Poznat i kao rijaliti ljubavnik, Marko Miljković našao se među favoritina ove sezone Zadruge. Lunin dečko i nova velika ljubav osvojio je i srca gledalaca koji sve više navijaju za njega. On je veoma često dolazio u sukob sa Luninom majkom, Anabelom, i on je uzrok skoro svih njihovih svađa. Luna i Anabela se veoma često svađaju i mire, a svi se samo pitaju da li će uspeti da jednom zauvek izglade odnose.

Stefan Karić – Najpopularniji neženja u Beogradu našao se pred milionima gledalaca nakon tragične smrti svoje devojke i dugogodišnje ljubavi. Njegov otac, Osman Karić, veliki je fan „Zadruge“, ali je odlučio da ipak ne postane učesnik on, već njegov sin. Veoma poželjan, zgodan i pametan, Stefan je meta skoro svake neudate Zadrugarke. Trenutno je u vezi sa Ivanom Šopić, koja je takođe jedna od favorita za pobedu. Šta mislite, ko od njih dvoje će biti bolje pozicioniran u finalu?

Gagi Đogani – Čuveni denser devedesetih godina odlučio se za učešće u „Zadruzi“ tokom treće sezone. On se trenutno u Beloj kući nalazi sa svojom bivšom suprugom Anabelom, kćerkom Lunom i budućim zetom Markom Miljkovićem. Kako je uvek staložen, razgovara i odgovara na pitanja mirno i razumno, ne podiže ton, našao se među omiljenim učesnicima ove sezone popularnog rijalitija.

Lunina patnja i priča obeležile rijaliti

Luna Đogani je jedna od najpraženijih ličnosti, a iako je učestvovala u sve tri „Zadruge“, ona i dalje privlači pažnju publike.

Nije joj lako, jer se nakon afere sa oženjenim muškarcem u „Zadruzi 1“, našla između tri vatre – novog dečka, majke i oca, a čini se da stalno treba da bira strane. Ipak, iako je jedna od miljenica publike, ona se ne takmiči za glavnu nagradu.

View this post on Instagram

??? #zadruga3 #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Šta mislite, ko će odneti pobedu ove sezone najgledanijeg rijaliti šou programa? Napišite nam u komentarima vaše favorite!

Čitajte VIP Radar! Podsetimo se i najbrutalnijih svađa i tuča u Zadruzi. Takođe, saznajte koliki su honorari Zadrugara!