Kija PROGOVORILA o Ani Korać pred POLICIJOM! Koraćeva iza rešetaka uskoro?!

   Drugarice, lažljivice...

Kija PROGOVORILA o Ani Korać pred POLICIJOM! Koraćeva iza rešetaka uskoro?! Kija PROGOVORILA o Ani Korać pred POLICIJOM! Koraćeva iza rešetaka uskoro?!
Celebrity
Kija PROGOVORILA o Ani Korać pred POLICIJOM! Koraćeva iza rešetaka uskoro?!

   Drugarice, lažljivice...

Ono o čemu je Kija Kockar ćutala više od godinu dana sada će isplivati na površinu jer je rešila da progovori o svim saznanjima koja ima o bivšoj drugarici Ani Korać, i to pred policijom!

Kija Kockar rešena da je uništi!

Kako se saznaje, Kija zna strašnu tajnu zbog koje Koraćevu može da otera u zatvor na neko vreme pošto planira da sve dokaze protiv nje priloži policiji. Naime, tokom njihovog druženja one su bile nerazdvojne drugarice i tada je Kija saznala da je Ana ucenjivala jednog moćnika.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Bogdana u OPASNOSTI! Veljko je sklonio na sigurno! Evo gde se kriju i šta rade! Plus! EKSKLUZIVNE SLIKE!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Ljuba Perućica napravio zalihe TOALET papira! Bez toga se ne može!

PROČITAJTE JOŠ: Kristijan ulazi u Zadrugu za 150.000 EVRA! Otkriveni SVI DETALJI ugovora! A ulaze i BIVŠI LJUBAVNICI!

Za to je prikupila sve dokaze i poruke i sada planira da joj napraviti pakao od života, a sve zato što je nedavno do detalja saznala kako je Koraćeva pokušala da je rastavi od Slobe Radanovića i šta joj je sve radila iza leđa dok su bile najbolje drugarice.

– Njih dve su bile nerazdvojne, pa se Ana često poveravala Kiji. Mnogima je čudno kako Kija stalno provocira Anu, a ona se pravi i gluva i luda. Inače, Ana ko god da je prozove i optuži za nešto preti tužbama, dok na Kijine prozivke uopšte ne reaguje. Kija već neko vreme zna kog je moćnika Ana dugo ucenjivala za pare jer je navodno htela da mu rasturi brak i uništi položaj u društvu kada više nije hteo da ispunjava njene prohteve i daje joj pare koje je trošila na putovanjima! Prikupila je čak i neke dokaze, ima poruke koje mu je Ana slala i kada sve to priloži policiji što ima, Ana će odgovarati pred sudom, a već ima zabranu ulaska u Crnu Goru zbog sličnih stvari. Ana se nije nadala da će njeno prijateljstvo sa Kijom pući pa joj je pričala sve tajne! Koliko znam Kija ima i poruke tog čoveka na koji način ga je Ana ucenjivala! – kaže  izvor i dodaje:

– Ako Kija sve iznese i pokrene se sudski postupak tada će i David biti u paklu jer će morati da svedočiti o svim Aninim putovanjima, i o tome na koji način ona zarađuje pare, pošto kao njen partner mora biti upućen u sve detalje. David tim svedočenjem može sebe da dovede u nezgodnu situaciju jer na sudu mora da priča istinu, ali će za njega biti još veći šok kada sazna za Aninu ucenu jer on o tome ne zna ništa pošto je to bilo pre veze sa njom! Biće ovo paklena jesen za njih kada se klupko razmota i istina izađe na videlo. Kija je do sada ćutala, ali kada je saznala sve detalje kako je Ana pokušala da je rastavi od Slobe – sada je rešena da je uništi – završava izvor.

VIP RadarBojan Vuković