Kija OPLELA po porodici Đogani! Ne OPRAŠTA im ZLO!

   Daleko im lepa kuća

Kija OPLELA po porodici Đogani! Ne OPRAŠTA im ZLO! Kija OPLELA po porodici Đogani! Ne OPRAŠTA im ZLO!
Celebrity
Kija OPLELA po porodici Đogani! Ne OPRAŠTA im ZLO!

   Daleko im lepa kuća

Trenutno se u rijalitiju „Zadruga 3“ odigrava prava porodična drama u kojoj su glavni akteri Luna Đogani, njena majka Anabela Atijas i pevačicin otac Gagi Đogani.

Kija: „Ko ih ne zna, skupo bi ih platio!“

Pevačica Anabela Atijas iznela je „prljav veš“ svoje porodice u javnost. Neretko njih troje spomenu i dešavanja iz „Zadruge 1“. Tada je Luna bila sa Slobom Radanovićem koji je tada bio oženjen sa Kristinom Kijom Kockar.

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL INTERVJU! Marija Šerifović: „KORONA mi je dobro došla da se odmorim od Zvezda Granda!“

View this post on Instagram

Bejbi ?

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Kija se ovim povodom oglasila tako što je dala svoj intervju za novinarki iz Makedonije putem Instagram lajva.
– Ne pratim konstantno „Zadrugu“, samo kada ima neki zanimljiv naslov na Jutjubu. To pozdravljanje mene od strane Anabele je bilo sarkastično. Tu pokajanja nema. Moje viđenje cele te situacije je da da oni pokušavaju da naprave od Anabele neku žrtvu. To je ustvari poučna priča da se vidi kako jedan roditelj ne treba da se ponaša prema svom detetu. Kako dete ne treba da se ponaša prema svojim roditeljima i uopšte kako jedna porodica ne treba da funkcioniše – rekla je Kija.

PROČITAJTE JOŠ: Gagi zaveo MALOLETNICU?!? Ona je sada PUNA KAO BROD!

PROČITAJTE JOŠ: Matejina majka na lekovima zbog njegove veze sa Tarom – Plaši se da ne počne da se DROGIRA sa njom!

A onda je prokomentarisala i to što ju je i Gagi Đogani pozdravio nakon „Zadrugovizije“:
– Sve je to okej, da ja ne znam pozadinu , mislim „ko ih ne zna, skupo bi ih platio“. Ja sam nažalost bila svedok, žrtva, učesnik cele te situacije, pre ove „Zadruge 3“. Znam vrlo dobro ko su ti ljudi, tako da reći ću sarkastično kolektivno je meni, odnosno mojoj porodici suza krenula za njihovom tragedijom, ja sam rekla da Gagi jeste nasilnik, Anabela je činila toliko, toliko zla meni, mislim setimo se toga da je aplaudirala dok sam ja plakala , non stop se ponavlja jedna stvar, a to je da se ta žena borila za svoje dete u „Zadruzi 1“. E, sad, jedna stvar je podržati, a druga stvar je uz to podržavanje pljuvati drugu stranu koja ti nikada ništa nije učinila , čak i nakon toga . Kako je bilo mojoj majci koja je sve to gledala? Koja je gledala svoje dete i šta rade njenom detetu i gde jedna druga majka aplaudira meni, Nadicinom detetu dok plače i kida se i dok neko govori „vratitet muža ženina silu“ – završava Kija.