Kija ODLEPILA za drugom Kaće Živković! On je KULIRA!

   Zaljubiška se!

Kija ODLEPILA za drugom Kaće Živković! On je KULIRA! Kija ODLEPILA za drugom Kaće Živković! On je KULIRA!
Celebrity
Kija ODLEPILA za drugom Kaće Živković! On je KULIRA!

   Zaljubiška se!

 Kija Kockar i Katarina Živković imale su mnogo predrasuda jedna prema drugoj, ali na turneji u Americi veoma su se zbližile, pa čak postale nerazdvojne drugarice.

KIJA SE ZALJUBILA, PA KRENULA U AKCIJU!

Njih dve, ni po povratku u Beograd ne mogu jedna bez druge. Naravno, svaka je upoznala porodicu i prijatelje one druge, pa je Kiji zapao za oko jedan Kaćin drug.

KIJA TERALA KAĆU DA SE DRUŽE

Kija je potpuno odlepila. Tačno se vidi da se zaljubila. Sve je počelo po povratku sa turneje. Kaća ima mnogo prijatelja, uglavnom se druži sa muškarcima, a Kiji se dopao jedan njen drug, pa se bacila u akciju. Terala je Kaću da ga zove na piće, pa da idu svi zajedno, što joj je Kaća par puta učinila, ali posle toga joj nije padalo na pamet da se petlja – otkriva za SVET, dobro obavešten izvor.

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Krunić se hladi od Čolaka u VRUĆIM pantalonicama!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Golubović PRAVI BEBU sa novim dečkom!

PROČITAJTE JOŠ: Luna ga VARALA sa Gastozom, dok je Marko ČEKAO u kolima?

– Na kraju je Kija ipak povukla prvi potez i pozvala dečka da se vide, na šta je on pristao. Tako su se i smuvali. Kaći je zbog toga veoma drago, ali ne želi da se meša, jer ne bi da ispadne posrednik, a još manje krivac ukoliko nešto ne bude kako treba. Čini mi se da je Kija baš zagrejana i zaletela se, što joj ne valja. Ipak je ona žensko i ne bi trebalo da ga uvek prva zivka i traži da se vide. Nekoliko puta mu je predložila da pređe kod nje u stan kako ne bi imali problema oko policijskog časa – priča izvor za SVET.

View this post on Instagram

?

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

MOMAK NEĆE DA SE USELI KOD KIJE!

– Momak nije hteo ni da čuje za to, pogotovo što su na samom početku veze. Rekao joj je odmah da mu je lepo sa njom, ali da ne želi obaveze. Međutim, Kija je nastavila da insistira. Pritom, dečko je ostvaren, ima svoj privatni biznis, radi stalno, ne pada mu na pamet da se useljava ni u čiji stan. Ne znam kako se Kija nije sve vreme zapitala zašto joj nije predložio da ona dođe kod njega ako već smatra da im je veza dobra. Izgleda da Kija nakon razvoda baš nema sreće u ljubavi, ali ko zna, možda ovaj bude pravi – otkriva izvor SVETA.