Zavirite u dom Kije Kockar! Stan kao iz bajke - Plakari do plafona, pune police nagrada... (FOTO)

   Uredila je sve po poslednjoj modi!

Zavirite u dom Kije Kockar! Stan kao iz bajke - Plakari do plafona, pune police nagrada... (FOTO) Zavirite u dom Kije Kockar! Stan kao iz bajke - Plakari do plafona, pune police nagrada... (FOTO)
Celebrity
Zavirite u dom Kije Kockar! Stan kao iz bajke - Plakari do plafona, pune police nagrada... (FOTO)

   Uredila je sve po poslednjoj modi!

Kija Kockar, pobednica prve sezone rijaliti programa Zadruga, osvojila je srca publike dok je boravila u Beloj kući. Nakon rijalitija upustila se u muzičke vode, a od nastupa i honorara uspela je da reši sebi stambeno pitanje. Stan je uredila baš onako kako je želela i sada uživa.

Kija Kockar iskreno i bez uvijanja!

Pevačica ističe da voli da boravi kod kuće te da joj vanredno stanje ne pada teško. Ona je uredila kutak na Zvezdari onako kakoje oduvek sanjala. Omiljeni deo stana joj je garderober, pa se trudila da prostor maksimalno iskoristi. Plakari su joj do kraja zida i imaju mnogo polica kako bi uspela da stane sva njena garderoba.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Sević se bacila na čišćenje! Uhvaćena na delu – Sve leti iz kuće! (PAPARACO FOTKE)

– Iskrena da budem, najviše vremena provodim kod garderobera, gde mi je preko puta ogledalo. Posle sređivanja i kada sve dovedem do perfekcije, onda se snimam i fotografišem. Imam ogromno ogledalo koje mi pruža mogućnost da bolje fotografije odradim. Stan mi u potpunosti odgovara i pre nego što je počelo vanredno stanje, ja sam dosta vremena provodila u stanu. U njemu se osećam prijatno, a sređivala sam ga tako da zaista uživam u njemu – kaže Kija Kockar, kojoj su ulazna vrata u ljubičastoj boji, baš kao i u seriji „Prijatelji“, čiji je Kija inače veliki fan, dok stanom vladaju uglavnom crno-beli tonovi.

Ova šarmantna pevačica i pobednica rijalitija priznaje da kada je zatvorena među četiri zida dosta jede, ali da se na svu sreću, to ne primećuje na njenoj figuri.

– Dane provodim tako što sam na društvenim mrežama, na Netflixu, jedem, čujem se sa prijateljama. Obožavam da gledam serije i filmove, ali moram da priznam da jedem. Znam da spremam hranu, tako da mi ništa ne pada toliko teško – kaže kroz osmeh Kija, čija kuhinja i šank su visokog sjaja.

PROČITAJTE JOŠ: Kaća Živković vodi računa o sebi: UVEK SE ZAPERE! (PAPARACO FOTKE)

Kija Kockar ističe da retko napušta kuću i da poštuje sve mere koje je izrekla Vlada Srbije.

– Uglavnom sam u stanu, idem samo do prodavnice ili ako nešto hitno moram da završim. Inače, nisam neko ko je često bio van kuće osim kada to potrebe nalažu – ističe Kija Kockar za „Blic“.

Police u njenom stanu krase fotografije iz detinjstva, nagrade, knjiga koju je napisala i DVD sa raznim filmovima, kao i uspomene sa putovanja. S obzirom na to da je pevačica nastupala mesecima po Americi pre pandemije korona virusa, ona nema finansijskih problema.

– Zaradila sam novca za dva stana – istakla je ona, koja je pre karantina pripremila novu pesmu, pa otkrila detalje.

– Zvaće se “Sviđa mi se”. Želim da mi bude talija i nije upućena nikome. Posvećena je svim ljudima, od tinejdžera, do starijih koji imaju neku simpatiju, te ih je strah da priđu.

Na pitanje da li bi snimila pesmu pre sa Slobodanom Radanovićem ili Lunom Đogani, Kija nije mnogo razmišljala:

– Sa Slobom bih pre snimila duet jer je on pevač. U životu se ništa ne mora, tako da ne bih izabrala ni jednog ni drugog.

PROČITAJTE JOŠ: MC Stojan više ne šopinguje po firmiranim radnjama nego obilazi apoteke! Uhvaćen sa punom kesom lekova! (FOTO)

Mnogi komentarišu da je vrhunac Kijine karijere bio prošle godine, ali ona ističe da pokušava da drži popularnost uvek aktuelnom.

– Nema tu vrhunca. Dajem sve od sebe, te se nadograđujem samo. Nisam opterećena karijerom, jer sam pre ovoga imala zanimanje, te uvek mogu da se okrenem i odem. Uvek ću dati maksimum od sebe kada nešto radim – naglašava ona za „Blic“

Kija je uputila apel svima da ostanu kod kuće i da ne rizikuju kako svoj, tako ni tuđi život:

– Proći će sve ovo. Izdržaćemo.