Šta to kriju Kija Kockar i Sloba Radanović?

   Rat ili primirje?

Šta to kriju Kija Kockar i Sloba Radanović? Šta to kriju Kija Kockar i Sloba Radanović?
YouTube printscreen
Celebrity
Šta to kriju Kija Kockar i Sloba Radanović?

   Rat ili primirje?

Kija Kockar i Sloba Radanović u braku su bili manje od godinu dana, ali sudbine im se neprekidno prepliću i nakon razvoda. Oboje se bave javnim poslom, pa i ne čudi što se često nađu u isto vreme na istom mestu.

Nekadašnji par oduvek je bio intrigantan, a u prvi plan došli su nakon neobičnih dešavanja u Zadruzi. Sloba je u rijaliti ušao kao oženjen muškarac, ali ga to nije sprečilo da uplovi u novu ljubavnu avanturu. Srce mu je ukrala pevačica Luna Đogani.

Kija se, nakon Slobine prevare, i sama pridružila zadrugarima, nastojeći da spasi brak, ali u tome ipak nije uspela.

Sloba i Luna su svojom vezom na sebe navukli bes jednog dela gledalaca, a uvrede na njihov račun još uvek se mogu videti na društvenim mrežama. Iako je delovalo da će njihova ljubav potrajati i opstati, ona je pukla veoma brzo. Luna je utehu našla u naručju Marka Miljkovića, ali ni ova veza nije potrajala.

Kristina Kija Kockar iz Zadruge je izašla kao pobednik, a njen bankovni račun, kada se saberu različiti honorari, postao je bogatiji za oko 120.000 evra. Posle svega što joj se desilo, napisala je autobiografsku knjigu Moj potpis. U knjizi je iznela niz pikanterija iz svog privatnog života, osvrnula se na detinjstvo ispunjeno nasiljem, kao i na vezu i brak sa Slobom.

Mala šala ili čista provokacija?

Nakon kraha braka, Kija Kockar i Sloba Radanović počeli su sa prepucavanjima na društvenim mrežama. Sve je počelo pevačevom provokativnom objavom u kojoj je napravljeno indirektno poređenje Kijine majke sa zmijom. Iako se njegova šala dopala mnogima, njegovoj bivšoj uopšte nije bilo do smeha.

Kija Kockar i Sloba Radanović, VIP radar

Kija nije želela da pređe preko ove uvrede i odmah je uzvratila istom merom. Ona se rapisala na svom Instagram profilu potanko nabrajajući o kome sve Sloba ima loše mišljenje. Spomenula je i to da se on podsmeva ne samo kolegama i menadžeru, već i obožavaocima koji dolaze na njegove nastupe. Pored ostalog, napisala je da Radanović nikada neće reći ono što zaista misli, već da će druge rado uvaliti u go*na.

Kija Kockar i Sloba Radanović, Vip radar

Gledaoci Zadruge su bezbroj puta mogli da prate verbalne okršaje između nekadašnjeg para, a javnost se podelila na one koji su na Kijinoj i one koji su na Slobinoj strani.

Ipak, postoji nešto što je zajedničko za nekadašnje golupčiće. Oni se ne ustežu da blate i vređaju druge. Lepi Mića je, kada su psovke u pitanju, svakako bez premca, ali i Kija i Sloba nisu daleko od njega.

Iako su Kija Kockar i Sloba Radanović u braku imali i lepe momente, čini se da su, nakon svega, oni pali u zaborav.

Kija Kockar i Sloba Radanović – Da li je na pomolu pomirenje?

Kija Kockar je, od kraja prošle godine, bila na velikoj turneji po Americi, a priznaje da je jedva izašla na kraj sa brojnim udvaračima. Stranci su bili oduševljeni njenom lepotom i harizmom, ali nekadašnja stjuardesa nije bila voljna da stupi u novu emotivnu vezu.

Za razliku od nje, Sloba još uvek veruje u brak. Iako je slavu stekao učešćem u rijalitiju, on nema nameru da se ponovo pojavi u sličnom TV programu. Radanović planira da se posveti svojoj pevačkoj karijeri i snimanju novih pesama. Ljudi mu i dalje zameraju to što je prevario suprugu pred milionskim auditorijumom. On se, međutim, ne opterećuje stvarima koje ne može da promeni. Slobini nastupi u zemlji i regionu sve su posećeniji, a sjajna atmosfera i obilje energije su zagarantovani.

View this post on Instagram

Smederevo je izgorelo! ???? Hvala Smederevci! ❤️

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

Nakon razvoda i svađa, izgleda da su Kija i Sloba odlučili da se ponovo skuće zajedno. Ovo ne bi bilo toliko neobično da nisu odabrali baš zgradu u kojoj stanuje Anabela Atijas. Luninu majku je izbacilo iz takta to što dolaze baš u njen neposredni komšiluk.

Atraktivni pevač i njegova bivša supruga u razmaku od nekoliko dana obišli su stan koji se nalazi u Anabelinoj zgradi. Malo je falilo da tamo sretnu Lunu, koja je promenila glavni tok njihovih života. Šta o svemu tome misli Slobina devojka, Jelena Đuričanin, nije poznato.

Da li je priča o kupovini nekretnine samo marketinški trik ili će Kija Kockar i Sloba Radanović ipak da se pomire i daju novu šansu ljubavi, videćemo uskoro.

Pratite VIP radar i budite u toku sa svim dešavanjima na domaćoj sceni. Svađe, sek*s, tuče i druge zanimljivosti redovno otkrivamo samo za vas!