Katarini Grujić otac ne dozvoljava da se seli! "Meni nema radosti bez tebe!"

   Tatina mezimica!

Katarini Grujić otac ne dozvoljava da se seli! Katarini Grujić otac ne dozvoljava da se seli!
Celebrity
Katarini Grujić otac ne dozvoljava da se seli! "Meni nema radosti bez tebe!"

   Tatina mezimica!

Iako je Katarina Grujić pre nekoliko meseci kupila luksuzni stan na Vračaru i platila ga skoro pola miliona evra, a još 200.000 ulaže u renoviranje i nameštaj.

Katarina Grujić nikako da se osamostali

Njen otac, koji je inače mnogo slab na nju, ne želi da je pusti da se iseli iz porodične vile na Voždovcu!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Strašna SVAĐA! Iz stana se čula VIKA i KRICI! Komšije zvale policiju da RAZDVOJI Anu i Rastu!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Ispovest Markove majke: Lunu mora da ostavi! Duško krije od JK da ima TAJNI STAN! Ana i David moraju da UNIŠTE Karića!

PROČITAJTE JOŠ: Jami iskeširala 150.000 EVRA za stan! Sve pršti od LUKSUZA – Solarijum, termomasažni krevet, laser za trajnu epilaciju!

– Pošto su radovi na Kaćinom stanu skoro gotovi, ona je nedavno saopštila roditeljima da će se uskoro odseliti, ali je onda nastala prava drama – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Kaćin tata ne može da prihvati da je njegova mezimica odrasla i da je prirodno da nastavi samostalno život jer odavno sama sebe izdržava, pa joj je rekao mrtav ozbiljan: Ma kakav Vračar, kakvi bakrači! Moja mezimica, moje prvo dete i moja prva radost da mi ode! Ma taj film nećete da gledate! Ti živiš ovde, a tamo idi ponekad, prespavaj par puta u toku nedelje ili još bolje, izdaj taj stan! Ali da ideš od mene, ma zaboravi! Pa ko će meni da peva! Kuća nam je pusta bez tebe! S tobom će onda i sestra da ode, znam ja! I šta onda majka i ja da radimo u ovolikoj kućetini! Sedi tu i nemoj da ti je palo na pamet da se seliš – prepričava izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Kaća se na to samo slatko smejala! Zagrlila je tatu i rekla mu: Važi tatice, ne idem nigde, samo ću ponekad da odem tamo! I ja volim našu kuću, to je naša oaza. Neće tebe tvoja ćera nikad napustiti – objašnjava izvor i za kraj kaže:

– Razumem čoveka, slab je na ćerku, takvi su svi očevi!