Katarina Radivojević glumi TESLINU najveću ljubav! Konačno HOLIVUD!

   Šansa koju ne sme propustiti

Katarina Radivojević glumi TESLINU najveću ljubav! Konačno HOLIVUD! Katarina Radivojević glumi TESLINU najveću ljubav! Konačno HOLIVUD!
Celebrity
Katarina Radivojević glumi TESLINU najveću ljubav! Konačno HOLIVUD!

   Šansa koju ne sme propustiti

Katarinu Radivojević trenutno gledamo u seriji „Urgentni centar”, međutim, kako saznaje STAR čini se da će lepa glumica konačno ostvariti svoj holivudski san!

SIN MIKA DŽEGERA SNIMA FILM

Ona je trenutno u Njujorku gde živi i radi u okviru srpskog konzulata i bavi se kulturom. Naravno, u međuvremenu ne propušta kastinge za nove uloge, a kako se šuška, izgleda je ubola životnu ulogu! Naime, kako piše STAR, sin Mika Džegera snima film o ljubavnom životu Nikole Tesle, pa je sve izvesnije da će ulogu njegove najveće ljubavi dobiti Katarina Radivojević.

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! intervju: Stanija: „GLEDALA sam kako Rađen VARA Anu Kokić!“

PROČITAJTE JOŠ: Kristijan Golubović: „Biković je PEDERAST! Ne može se porediti sa mnom!“

PROČITAJTE JOŠ: Brena TESTIRA novu SNAJKU! Viktor doveo ŽENU u kuću!

– U pitanju je ljubavna drama u kojoj se prikazuju sve žene koje su bile zaljubljene u Teslu. Katarina će verovatno igrati Lenku Dunđerski, najveću ljubav našeg genija, ali još uvek nismo izabrali glumca koji će igrati Teslu. Inače, što se tiče Teslinog ljubavnog života, i te kako je obavijen velom misterije, ali se zna da je voleo Lenku Dunđerski, ćerku imućnog Srbina iz Vojvodine koja je kasnije bila ljubav pesnika Laze Kostića – izjavio je predsednik Tesline naučne fondacije iz Filadelfije.

OVO JOJ JE POSLEDNJA ŠANSA DA POBEGNE OD ZONE

Katarina se inače ovim povodom nije oglašavala, ali svakako verujemo da joj laska što je baš ona odabrana da glumi ženu koja je obeležila Teslin ljubavni život. Ranije je kazala da je iz Srbije otišla u Ameriku jer ovde nije dovoljno plaćena za svoj rad, ali i zbog toga što mašta o holivudskoj karijeri.
– Kada niste plaćeni za svoj rad, onda se osećate nedovoljno vrednim. Nije mi stalo da snimam bilo šta da bih se ja osećala vrednom, ukoliko shvatam da moj rad produkcija ne vrednuje dovoljno. Radije ne glumim i čuvam energiju za neke druge stvari koje radim pored svog glumačkog posla – rekla je Katarina koja konačno ima šansu da pobegne od Zone za koju je mahom vezuju i dalje.