Katarina Grujić SPISKALA 5.000 evra! Soba za "MUČENJE" u fulu!

   Danas radimo na gluteusu

Katarina Grujić SPISKALA 5.000 evra! Soba za Katarina Grujić SPISKALA 5.000 evra! Soba za
Celebrity
Katarina Grujić SPISKALA 5.000 evra! Soba za "MUČENJE" u fulu!

   Danas radimo na gluteusu

Ako ste mislili da Katarina Grujić ima ovakvo telo zaslugom majke prirode, niste u pravu. Dobro, sigurno je da je i dobra genetika doprinela njenoj raskošnoj figuri, ali kompletan ženski svet zna šta je sve potrebno da bi se postao i ostao zgodan.

Katarina Grujić se svaki dan „znoji“!

Kako piše Svet, popularna pevačica i te kako vežba da bi ostala vitka i zategnuta i sa oblinama na pravim mestima.
Da bi uvek mogla da se znoji u teretani, bez odlazaka u istu, iskeširala je čak 5.000 evra. Toliko keša je bilo potrebno da bi kupila najsavremeniju traku za trčanje, bicikl, tegove, strunjače, ma, kompletnu privatnu teretanu.

PROČITAJTE JOŠ Edita doživela NERVNI SLOM – „Ako mi Indi umre i ja ću se UBITI!“

PROČITAJTE JOŠ Sanja besna zbog Lune i Matore – Pobegla iz Jovaninog stana, niko ne zna gde je!

PROČITAJTE JOŠ Rasta URLAO na Anu Nikolić pa stanari pozvali POLICIJU! 

Nakon što su se zbog vanrednog stanja zatvorile teretane, Kaća je u svojoj porodičnoj kući napravila pravu vežbaonicu. Iskreno, mi bi to nazvali sobu za “mučenje”.

Pored toga Kaća svaki dan sprema zdrave obroke, napitke, smutije, a kao dokaz sve to kači na društvene mreže. Kako smo saznali od nje, ona to radi kako bi motivisala i druge da vreme izolacije iskoriste na najbolji mogući način.
– Zna Kaća da bez truda nema s*ksi guze i ravnog stomaka. Kada radi nema mnogo vremena za vežbanje jer je non-stop na putu. Ima zakazane nastupe i po godinu dana unapred. Da se ne lažemo, ipak se radi o jednoj o najtraženijih pevačica. Zato je sada odlučila da kupi sve neophodne sprave i unajmi ličnog trenera koji joj svaki dan daje uputstva koje vežbe da radi i prati njene rezultate. Plus je na specijalnom režimu ishrane, ima nutricionistu koji joj šalje recepte i dnevni jelovnik. Otkako je počela epidemija nigde ne mrda iz kuće, poštuje vanredne mere, jedino što ode u nabavku kad treba. Naravno, pod punom zaštitnom opremom – kaže sagovornik Sveta i dodaje.

– Nedostaje joj scena, nastupi, tv emisije, jer ipak je to njen život. S druge strane joj i prija ova prinudna pauza i što konačno ima vremena da se maksimalno posveti sebi. Odlučila je da se nakon izolacije pojavi nikad zgodnija i spremnija – završava izvor za Svet.
Eto, dobrog recepta za sve nas. Ne moramo imati ful opremljene teretane, tako da depresiju i strahove možemo izlečiti – vežbanjem. Bar sad nemamo izgovor kako žurimo negde.