Katarina Grujić mogla da UMRE greškom lekara! Gangrena slepog creva joj umalo došla glave!

   Dobro je prošla...

Katarina Grujić mogla da UMRE greškom lekara! Gangrena slepog creva joj umalo došla glave! Katarina Grujić mogla da UMRE greškom lekara! Gangrena slepog creva joj umalo došla glave!
Celebrity
Katarina Grujić mogla da UMRE greškom lekara! Gangrena slepog creva joj umalo došla glave!

   Dobro je prošla...

Katarina Grujić umalo je kobno završila, i to zbog grube greške lekara! Čak mesec dana provela je u bolnici i život joj je visio o koncu, a da jedne večeri nije pala u nesvest od bolova, ko zna da li bi se uopšte izvukla!

Katarina Grujić jedva izvukla živu glavu

– Kaća je trpela jezive bolove u stomaku! Toliko joj je bilo loše da nije mogla da stoji na nogama. Da sve bude gore, išla je na sve moguće preglede, prošla razna ispitivanja, ali nije dobijala tačnu dijagnozu sve dok jedne večeri nije pala u nesvest od bolova – objašnjava izvor i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Samo što je sahranila muža, Stoja IZBAČENA na ulicu! Nikada JOJ to neće oprostiti!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Darko Lazić promenio LIČNI OPIS! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Ljudi ne znaju, a pričaju o našem braku – Jovana Joksimović bacila ceo Željkov album u đubre?!

– Te noći je hitno prebačena na jednu kliniku i tek tu je ustanovljeno da nesrećna devojka ima gangrenu slepog creva. Agonija je trajala mesec dana jer je bilo veliko pitanje da li će se uopšte izvući! Njeni roditelji i sestra noćima su ostajali budni kraj nje u bolnici, baš je bilo napeto, ali hvala Bogu, pevačica je sada u redu! – priča izvor, a ovu priču potvrđuje i pevačica.

– Nisam mogla ništa da jedem. Bila sam savijena po ceo dan, to je bilo strašno. Lekari nisu mogli da mi daju dijagnozu, svi su grešili, što na privatnim klinikama, što u državnim zdravstvenim institucijama. Hvala bogu, naišla sam onda na jednog doktora koji mi je rekao Devojko, ti moraš da ideš na VMA. Tamo su utvrdili da je krenula gangrena slepog creva i da je, na kraju, došlo do pucanja, te da hitno moram da budem operisana. Baš sam bila uplašena. Pogotovo jer su mi lekari rekli da se verovatno više nikad ne bih probudila da sam ostala kod kuće da spavam. Mesec dana sam provela u bolnici, zaista je bilo strašno, ali hvala doktoru koji je reagovao i spasao mi život! – ispričala je Kaća šta je snašlo kada je imala 16 godina, a i danas je prolazi jeza kada se toga seti!