Katarina Grujić gradi bazen u dvorištu kuće! PUNO KOŠTA!

   Kupačica

Katarina Grujić gradi bazen u dvorištu kuće! PUNO KOŠTA! Katarina Grujić gradi bazen u dvorištu kuće! PUNO KOŠTA!
Celebrity
Katarina Grujić gradi bazen u dvorištu kuće! PUNO KOŠTA!

   Kupačica

Katarina Grujić na raskošnom i preskupom porodičnom domu prepunom antikviteta i umetničkih predmeta zavide mnogi na estradi.

KATARINA SE OTVORILA ZA 25.000 EVRA!

No, pevačica ne staje ovde, tako da se pitamo šta će sada biti kada završi preuređenje svog bazena! Kako saznaje SVET, Kaća je rešila da prekrati vreme izolacije tako što će bazen koji je sada u okviru kuće proširiti i na dvorište. Samim time dobiće deo na otvorenom koji će koristiti leti.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović ZAVRNUTA za 30.000 evra! Novac NESTAO!

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Mladenović OŠTRA na jeziku! „Anabela namerno muči Lunu! Strašno je kad majka kanali ćerku“

PROČITAJTE JOŠ: Veljkova mama plače u Negotinu! Seka ODBIJA da vodi decu kod nje dok traje korona!

Ovo zadovoljstvo je košta 25.000 evra, ali Kaća mnogo radi, pa mnogi i ima. Iako su roditelji rekli da će sve platiti, ona želi da časti sebe, a i roditelje jer joj nove pesme broje milionske preglede.
A ako se na leto uželi morske vode, uvek može da skokne do Budve gde Grujići imaju porodičnu vilu, piše SVET u novom broju.
Pevačica Katarina Grujić ne može dan da zamisli bez svoje porodice za koju je mnogo vezana. Pošto je često odsutna od kuće zbog prirode posla, zvezda „Granda raduje se slobodnim danima, koje najčešće provodi sa majkom Biljanom, ocem Milićem, sestrom Bojanom i sestrićem,

U luksuznoj porodičnoj kući, koja važi za jednu od najlepših i najvećih na Voždovcu, pevačica ima svoj zaseban stan, u kojem poseduje sve što joj je potrebno. Sredila ga je po svom uksus, pa najčešće u njemu i boravi.

Katarina Grujić: „Živim turbulentno!“

Osam godina sa porodicom stanujem u ovoj kući na Voždovcu, a prethodno smo živeli u stanu. Rođenda sam u Beogradu, prosto sam navikla na ovaj kraj. Svako od nas ima svoj stan i svako živi odvojeno, a u stvari smo zajedno. Svoj stančić sam opremila po ličnom ukusu i zaista se tu najprijatnije osećam. Kada želim mir, samo se osamim. To je nekada potrebno zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života koji vode pevači. Najviše volim da sedim u dnevnom boravku, ali tu najmanje vremena provodim jer nisam toliko često kod kuće. Takođe, maštam o svom udobnom krevetu. Kada odem na put stalno mi je u glavi moja spavaća soba, u kojoj se inače najbolje odmorim i naspavam. Ona je moja oaza. Nekada me uhvati period kada sam neraspoložena, pa stalno ponavljam: “ Hoću da idem kući kod mame“. Svake nedelje menjam hotele, krevete, pa u tim trenucima čeznem za svojim kutkom – kaže Kaća i dodaje da je eksrept u kulinarstvu.

– Moja mama je zadužena za taj deo, ali meni nikada nije problem da i ja uđem u kuhinju i spremim nešto. Volim to, kao i da iznenađujem svoju porodicu ukusnim specijalitetima, a pogotovo sestrića. Kada sam slobodna, gledam da što više vremena provodim sa sestrićem i da se što više igram sa njim. Sad je najslađi. Sve će mi to nedostajati kada više ne budem u porodičnoj kući – kaže pevačica, koja će se do kraja godine useliti u svoj novi prostor.