Kaća Živković vodi računa o sebi: UVEK SE ZAPERE! (PAPARACO FOTKE)

   Zdravlje na prvom mestu!

Kaća Živković vodi računa o sebi: UVEK SE ZAPERE! (PAPARACO FOTKE) Kaća Živković vodi računa o sebi: UVEK SE ZAPERE! (PAPARACO FOTKE)
Celebrity
Kaća Živković vodi računa o sebi: UVEK SE ZAPERE! (PAPARACO FOTKE)

   Zdravlje na prvom mestu!

Kaća Živković baš vodi računa o higijeni!

Kaća zna šta je za nju dobro!

Poslednjih mesec dana vlada totalni haos među čitavom populacijom, a izazvan je širenjem koronavirusa. Kako bi se sprečilo obolevanje, higijena mora biti na zavidnom nivou. Ovaj savet poslušali su svi, pa i Kaća Živković.

Koju god aktivnost na otvorenom da ima, ona sa sobom nosi sredstvo za dezinfekciju jer ne želi da rizikuje.

PROČITAJTE JOŠ: Eva Ras ne poštuje policijski čas – „Plašim se da će me uhapsiti jer svaku noć izlazim iz stana“

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Mladenović zavela oženjenog kolegu! Njegova žena očajna – „Muž me je ostavio zbog nje!“

PROČITAJTE JOŠ: Isplivao tajni plan bivših supružnika Đogani: Pravo iz rijalitija Lunu šalju OVDE!

Kad god se nađe napolju i dodirne nešto, Kaća Živković brže-bolje nađe način da se zapere! Pametna žena, štiti se od virusa! Ona poštuje sve mere vanrednog stanja, ali kada je na snazi ovo malo slobode, izađe da prošeta novu napumpanu guzu… Pa greota bi bilo da je ne pokaže… Čak i u ovim uslovima kad je viša sila!

Fanovima rijalitija „Zadruga“ koji su na strani Anabele Atijas nije bilo po volji to što su neke javne ličnosti pružile podršku Vesni Đogani, koja je jučerašnjom objavom na „Instagramu“ odgovorila na prozivke majke Lune Đogani kako je „Đole Đogani za suprugu uzeo osobu koju je Slađa Delibašić pokupila ispod mosta“.

Pevačica Katarina Živković je Vesni pružila podršku na „Instagramu“ tako što je ispod njene objavile u komentaru stavila tri srca. Zbog toga je Kaća dobila uvrede Anabeline podrške na društvenim mrežama. Na neke od brutalnih uvreda, popularna pevačica je odgovorila rečima:

– Tebi i ljudima poput tebe koje koristite lažne profile lupetate i živite tuđe živote jer nemate svoj treba zakonom zabraniti gledanje rijalitija, zakonom uvesti obavezne posete psihijatru i zabraniti korišćenje društvenih mreža – odgovorila je Kaća i na prozivke da je i sama učestvovala u rijalitiju, ona je dodala da je „jedno biti u rijalitiju, a drugo je biti zreo za psihijatra“.