Kaća Živković morala da nađe drugi posao! Do jeseni joj otkazane sve tezge!

  

Kaća Živković morala da nađe drugi posao! Do jeseni joj otkazane sve tezge! Kaća Živković morala da nađe drugi posao! Do jeseni joj otkazane sve tezge!
Celebrity
Kaća Živković morala da nađe drugi posao! Do jeseni joj otkazane sve tezge!

  

Kaća Živković pretrpela je veliki finansijski gubitak s obzirom da su joj svi nastupi do kraja leta otkazani i pitanje je kada će početi da radi.

Kaća Živković uvek humana!

Kako STAR saznaje, pevačica nije otišla u rodni Leskovac, već je u karantinu u svom stanu u Beogradu, a pošto nije navikla da sedi po ceo dan kod kuće, rešila je da se prijavi da volontira.

PROČITAJTE JOŠ: „Upao je u komu, OŽIVLJAVALI su ga!“ Marija Šerifović doživela nervni slom usred noći zbog OVOGA!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović OVAKO dočekuje udvarače! Domaćica prava!

PROČITAJTE JOŠ: Eminin bivši izneo detalje u javnost! Aladin progovorio o šestomesečnom braku sa njom!

Kako prenosi izvor, već pet dana Kaća snabdeva namirnicama penzionere po svom komšiluku!

– Kaća nikako više nije mogla da sedi u kući, osećala se beskorisno. Radi od 15. godine, a sada je po prvi put primorana da sedi u stanu. Setila se da može da volontira, pa se posavetovala se sa drugaricom koja od početka vanrednog stanja raznosi penzionerima namirnice. Oseća se korisno, humano, a i taman izađe malo iz stana – priča izvor blizak Kaći i dodaje:

– Zanimljivo je bilo pre neki dan kada je jednoj baki odnela hranu. Iako je imala masku i kačket, gospođa je prepoznala po glasu. Nije mogla da veruje da je to Katarina. Bukvalno je počela da plače i rekla da joj se ostvarila želja da je upozna! Bila je žena u šoku da ona koja je javna ličnost volontira i pomaže starima. Rekla joj je da je dok glasala za nju i na Farmi. Pevačica se zahvalila, a onda je sutradan ta ista baka zvala i insistirala da joj samo Kaća donese namirnice. Verujte, to volontiranje uopšte nije lak posao. Uzimate spiskove, kupujete, nosite na kućnu adresu, raspoređujete po kesama ko je šta naručio, čiji je račun… Nije lako, ali Kaća je zadovoljna, brzo joj prođe dan, a uveče umorna zaspi kao top! – priča izvor za STAR, a Kaća ne želi da se hvali:

– Mnogo toga humanitarnog sam uradila i nikada nisam o tome pričala. Uvek sam za to da se pomaže u tišini. To vam je moj odgovor! -izjavila je pevačica!