Jovana ne sme da ZAJAŠE Željka! A on bi da je vozi na POSAO! (FOTO)

   Provozao svoju mašinu!

Jovana ne sme da ZAJAŠE Željka! A on bi da je vozi na POSAO! (FOTO) Jovana ne sme da ZAJAŠE Željka! A on bi da je vozi na POSAO! (FOTO)
Celebrity
Jovana ne sme da ZAJAŠE Željka! A on bi da je vozi na POSAO! (FOTO)

   Provozao svoju mašinu!

U doba epidemije Željko Joksimović sve što treba da obavi van kuće, brzo završi jer svuda ide svojim motorom, pa ne upada u gužve. Paparaco magazina STAR ga je uhvatio u jednoj od vožnji.

Međutim, njegova žena Jovana očigledno ne voli bajkerski stil života, a baš šteta… Mogao bi da je vozi na posao sad kad počnu vrućine.

PROČITAJTE JOŠ: Anabela bila predmet POŽUDE Marka Miljkovića! Želeo da je smuva i sačuva popularnost?

PROČITAJTE JOŠ: Marijina majka imala je buran bračni život – Udala se sa 18. godina, pa se preudala za muzičara!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas kupuje nov penthaus – Muzički studio i klavir u centru luksuzne nekretnine?!

Ali, dobro, voli žena da se uvali u udobna kola i da ne misli. Što se Željka tiče njega kaciga štiti i od korone jer ima i zaštitini oklop.

Mada se on i ne zadržava mnogo van kuće, ali se zato svojski potrudio, i u ponedeljak održao spektakl ispred Starog dvora koji su mnogi ispratili online i opustili se tokom najdužeg policijskog časa od kada je proglašeno vanredno stanje.

Ovim koncertom poslao je snažnu poruku iz Beograda da smo u borbi sa epidemijom zajedno sa ostalim zemljama sveta, da brinemo jedni o drugima i da ćemo pobediti u ovoj borbi.

Željko poručuje da je u ovom trenutku najvažnije da se držimo zajedno, da čuvamo jedni druge i da iskažemo kolektitvni duh, kao što smo to oduvek i činili.

– Pesma ne poznaje granice, ona je univerzalni svetski jezik koji svi razumeju i kojim komuniciraju – rekao je Željko.