Jovana i Željko OČAJNI! Plaše se da im kum Bane ne umre?!

   Jedan je kum...

Jovana i Željko OČAJNI! Plaše se da im kum Bane ne umre?! Jovana i Željko OČAJNI! Plaše se da im kum Bane ne umre?!
18, November, 2019, Belgrade – Celebrating 25 years of Radio S. Zeljko Joksimovic and Jovana Joksimovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages. 18, novembar, 2019, Beograd – Proslava povodom 25 godina Radio S. Foto: Antonio Ahel/ATAImages.
Celebrity
Jovana i Željko OČAJNI! Plaše se da im kum Bane ne umre?!

   Jedan je kum...

Jovana i Željko Joksimović predhodnih dana bili su baš zabrinuti.

Jovana i Željko pretrnuli od straha!

Vest da je poznati estradni menadžer Bane Obradović zaražen koronom mnoge je pogodila, a posebno njegove kumove Jovanu i Željka Joksimovića!

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Nole o Koroni: NEĆU DA ĆUTIM O VAKCINAMA! EVO ZAŠTO NEĆU DA SE VAKCINIŠEM! Darijin PRIVATNI ŽIVOT U HAOSU! Mensurov brat: ISTINA O MOJOJ I MININOJ VEZI! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Nikolina i Kapor bračni đubretari! Sve radnje rade zajedno!

PROČITAJTE JOŠ: Miljana zatekla Zolu kako se DROGIRA pred malim Željkom! POTUKLI se pa je reagovala POLICIJA!

Kako SCANDAL! saznaje, Bane se leči na Pulmologiji u Kliničkom centru, nije na respiratoru, ali je njegovo stanje i dalje delikatno!

– Bane je zaista jedva izvukao živu glavu. Malo je falilo da završi na respirtatoru – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

– On je trenutno na Pulmologiji i priključen je na aparat za kiseonik. Kada je osetio prve simptome, odmah se javio lekarima, ali je tada test na koronu bio negativan. Međutim, Banetu je i dalje bilo loše, te je test ponovljen i tada je, nažalost, bio pozitivan. U međuvremenu, stanje mu se pogoršalo i završio je na aparatu za kiseonik – dodaje izvor i kaže da su Banetovi kumovi Jovana i Željko izuzetno uplašeni, ali i da ne gube nadu da će sa Obradovićem sve biti u redu. Inače, kada se u medijima pojavila vest da je Obradović pozitivan na koronu, Jovana se oglasila i rekla sledeće:

– Bane je već 19. dan na lečenju i jeste bio kritično. U bolnicu je primljen sa visokom temperaturom i pneumonijom oba plućna krila, sa potvrđenim virusom. Sve što je moglo da bude loše u tom trenutku je tako i bilo. Prvih nekoliko dana je bila prava agonija, kako za njega, tako i za nas – izjavila je Jovana i dodala da je i za nju, i za Željka, a posebno za Banetovu porodicu najsrećnija vest bila kada su im javili da je on prebačen na poluintenzivnu negu.

A osim Jovane i Željka, za Baneta brine cela estrada. I to nije ni čudno jer je Bane zaslužan za mnoge koncerte o kojima se priča i o kojima će se pričati, od Cece, preko Ace Lukasa i mnogih drugih velikih zvezda.