Jelena Karleuša se istopila! Ni trunke sala na stomaku nema!

  

Jelena Karleuša se istopila! Ni trunke sala na stomaku nema! Jelena Karleuša se istopila! Ni trunke sala na stomaku nema!
Celebrity
Jelena Karleuša se istopila! Ni trunke sala na stomaku nema!

  

Pevačica Jelena Karleuša poslednjih meseci izgleda bolje nego ikad.

Jelena Karleuša zna zašto se odriče svega!

Ranije je objavljivala slike ukusnih poslastica na Instagramu i pisala da „ništa od toga ne sme da pojede“, jer je na dijeti po savetu nutricioniste.

Sada se odricanje i te kako isplatilo, o čemu svedoče slike i snimci na društvenim mrežama, kojima Jelena Karleuša pokazuje „na kakvu se ribu napravila“.

PROČITAJTE JOŠ Maya Berović priznaje: Jedino mi je suprug oslonac u životu!

Pevačica je u storiju na Instagramu otkrila kako je uspela da svoje telo dovede u red, bez gladovanja, ali i motivaciju da potraži savet nutricioniste.

– Kao svaki sujetni lav, odlučila sam se na ovaj korak kada mi je muž rekao da sam debela. Sada se gorko kaje. Nađite svoju motivaciju i nek’ crknu hejteri! – napisala je Jelena.

PROČITAJTE JOŠ Nadežda Biljić na lekovima zbog postporođajne depresije! Toma ostao bez posla i primanja!

Ona više nema ni trunke viška na stomaku, sve što je trebalo, istopilo se. Ma nema žena ni trunku sala, ali sada mora da se potrudi i da i, dok je u karantinu, sačuva liniju… A da se ne lažemo, nije to baš tako lako… Mada verujemo da će Karli biti disciplinovana…
Jelena Karleuša je čvrsto rešila – Ima da je nema!

PROČITAJTE JOŠ Željko Joksimović ugađa ženi: Kupuje Jovani kuću na moru!

VIP RadarIvan Vućićević