Jelena Karleuša na meti napada - Izdali je najbliži, hoće da je unište?!

   Brzom reakcijom je izbegla katastrofu!

Jelena Karleuša na meti napada - Izdali je najbliži, hoće da je unište?! Jelena Karleuša na meti napada - Izdali je najbliži, hoće da je unište?!
Celebrity
Jelena Karleuša na meti napada - Izdali je najbliži, hoće da je unište?!

   Brzom reakcijom je izbegla katastrofu!

Jelena Karleuša već dugo priprema nove pesme, za koje je uverena da će biti hitovi, ali je planiranu promociju morala da odloži zbog vanrednog stanja.

Jelena Karleuša pokradena?!

Kako bi udovoljila znatiželji fanova, ona je na svom Instagram profilu JK kao najavu pustila deo dueta sa zvezdom iz Latinske Amerike Pablom Vitarom pod nazivom La Bomba i napravila haos na društvenim mrežama! Tih par taktova proširilo se mrežom munjevito, pohvale su pljuštale, a onda je usledio hladan tuš – na internet su procurele druge pesme!

PROČITAJTE JOŠ: Suzana Mančić otkačila Simicu! „Mesto mi je uz ćerke, ne uz muža!“ (VIDEO)

– Jelena je dugo i ozbijno radila na ovom materijalu. Ona nikada ne snima tek tako jer je vreme. Uvek se potrudi da napravi nešto neočekivano i vrhunsko. I sada je imala ozbiljno iznenađenje za publiku, ali joj se desilo ono od čega strahuje svaki pevač, nije uspela da napravi promociju, spektakl, dugo iščekivano iznenađenje jer je pokradena. Nije sigurna da li su pesme procurele u etar preko njenih bliskih saradnika ili su to odradili ozbiljni hakeri. Ono što je bitno jeste da su brzo uklonjene, tako da niko nije uspeo da ih snimi i raširi dalje, ali ona se ozbiljno pita ko to pokušava da je uništi. Nije jedina kojoj se to dešava i zaista ne razumem ljude koji se time bave i zbog čega to rade. To je kao da uzmeš pitu ispečenu na pola i daš gostima da jedu, nije to to. Naravno da se iznervirala, ali hvala Bogu, brzom reakcijom sve je rešeno – rekao je izvor, pa nastavio:

PROČITAJTE JOŠ: Goca Božinovska ima napade panike zbog korone – „Svi smo uplašeni, svima nam je loše!“

– Jelena Karleuša sve što radi radi u velikom stilu, tako da će i njen povratak sa poduže muzičke pauze biti glamurozan i spektakularan. Dugo se čekalo na pesme jer ona od silnih nastupa i snimanja Zvezda Granda, koje joj oduzimaju dosta vremena ne stiže da uđe u studio, snimi spot i sve ostalo što treba za jednu pesmu. Već dugo planira da predstavi novi projekat, ali joj se nikako ne da. Stalno se to pomera za kasnije, a sada se desio i haos sa ovim virusom korona, pa je bila prinuđena da opet sve odloži. Ipak verujte da nove pesme vredi ovako dugo čekati. Biće to nešto neviđeno na našim prostorima i potpuno originalno. Samo delić pesme La Bomba napravio je haos na društvenim mrežama, a još niste čuli celu numeru – kaže dobro obavešten izvor za SVET i dodaje:

View this post on Instagram

Yenge? in @prettylittlething ? #la? #superyenge

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

– Teško je otkriti od koga je to poteklo, ali ona ništa ne prepušta slučaju, tako da će sigurno saznati ko pokušava da joj uništi ono što već dugo sprema za publiku. Ona je sigurna u svoj tim i sebi bliske ljude, tako da za sada ne postoji određena osoba na koju sumnja. U svakom slučaju, bitno je da nije pričinjena velika šteta. Brzo se reagovalo, tako da se povratak dive i dalje nestrpljivo očekuje.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Golubović neutešna nakon smrti baka Cake – Plače i ne može da prihvati da je više nema!

Inače, zbog perioda ograničenog kretanja i zatvaranja salona lepote, Jeleni Karleuši nije bilo žao da izdvoji veliku sumu novca za lični solarijum. I dok mnoge zdravstvene organizacije apeluju da je upravo solarijum glavni uzročnik raka kože, Karleuša ne mari za to jer preplanuli ten joj je na prvom mestu! A možda je ovo način da se UV zracima zaštiti od virusa korona.