Jelena Karleuša - Erotski USKRS! "Iako sam ATEISTA, slavim!"

   Nešto joj ispalo iz haljine?

Jelena Karleuša - Erotski USKRS! Jelena Karleuša - Erotski USKRS!
Celebrity
Jelena Karleuša - Erotski USKRS! "Iako sam ATEISTA, slavim!"

   Nešto joj ispalo iz haljine?

Jelena Karleuša je ateista, ali je Vaskrs ipak proslavila zbog svojih ćerki.

Jelena Karleuša: Uskrs u domu pop dive!

Ona je baštu dekorisala specijalno za ovu priliku, kao iz bajke, a kada su se slikali i snimali, Karli je iskoristila priliku da malo pokaže i svoju zgodnu figuru.

PROČITAJTE JOŠ: Keba pod punom zaštitnom opremom izveo psa u šetnju! U OVAKVOM izdanju niste imali prilike da ga vidite! (FOTO)

U crvenoj haljini sa ogromnim šlicem, Karleuša je prošetala pa dvorištu, a onda je zamahnula haljinom pa se videlo i više nego što je trebalo.

Pevačica Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić iako nisu vernici, Uskrs obeležavaju pre svega zbog svojih ćerki Atine i Nike. Devojčice su srećne i uzbuđene što farbaju i oslikavaju uskršnja jaja, a potom se u domu pop dive obavlja i takmičenje u njihovom razbijanju.

PROČITAJTE JOŠ: Doktor upozorava: Anabela će umreti od MOŽDANOG UDARA!

Za magazin “Hello!“ pop zvezda govori šta za nju znači ovaj praznik:

– Iako moj suprug i ja nismo vernici, Uskrs je za nas divan praznik. Farbanje jaja je tradicija koju ne zaboravljamo i stvarno uživamo u tome. Uvek kada bismo ofarbali jaja napravili bi i mali poklon–vrećice za sve goste koji bi nam došli u posetu. U njih stavimo najlepša jaja, malo šarene slame i čokoladnog zeku. Uskrs je za nas dan porodičnog slavlja, dečje radosti, smeha i okupljanja. Naravno, obavezan je i turnir u razbijanju jaja.

Jelena kaže da njene mezimice na ovaj praznik uvek budu sjajno raspoložene i veoma srećne, pa je u domu pop dive sjajna atmosfera.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Nikolić PRIZNALA: Žao mi je što Rasta i ja nismo ostali u braku!

– One se uvek takmiče koja će lepše ukrasiti jaja u svojoj korpici. Najviše uživaju u razbijanju jaja. Atina je ozbiljno shvatila svoj zadatak šaranja, tako da je svoja “mala umetnička dela“ htela da sačuva. Dok su bile male, nikako mi nije uspevalo da ih sprečim da naizmenično jedu jaja i čokoladne zeke. U početku sam se trudila, a onda sam digla ruke. Ovaj praznik je za decu sigurno nešto što će pamtiti celog života, zbog posebno pozitivne atmosferu u domu i poklona – rekla je Jelena svojevremeno za naš magazin i otkrila šta Atina i Nika posebno vole kod Uskrsa:

– Najzabavniji deo praznika bio je kada smo u dvorištu, u travi, sakrili uskršnja jaja, pa su Atina i Nika krenule u “lov“. Budući da su bile ubeđene da ih je zeka ostavio tu baš za njih, svaki put kada bi pronašle zekin poklon njihovoj sreći nije bilo kraja.