Jelena Golubović PRAVI BEBU sa novim dečkom! U vikendici na Avali

   Osamila se na Avali

Jelena Golubović PRAVI BEBU sa novim dečkom! U vikendici na Avali Jelena Golubović PRAVI BEBU sa novim dečkom! U vikendici na Avali
Celebrity
Jelena Golubović PRAVI BEBU sa novim dečkom! U vikendici na Avali

   Osamila se na Avali

Kako piše magazina STAR, od kada joj je baka umrla, Jelena Golubović ne može da dođe sebi, pa se sa novim dečkom osamila u svojoj vikendici na Avali.

JELENA GOLUBOVIĆ UŽIVA PUNIM PLUĆIMA

Kako je izjavila za STAR, uživa punim plućima sa osobom koju je čekala ceo život, jedino joj nedostaje baka Caka, i to posebno jer nije dočekala praunuče i od nje!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović ZAVRNUTA za 30.000 evra! Novac NESTAO!

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Mladenović OŠTRA na jeziku! „Anabela namerno muči Lunu!“

PROČITAJTE JOŠ: Veljkova mama plače u Negotinu! Seka ODBIJA da vodi decu kod nje!“

– Moj emotivni partner je trenutno moj najveći oslonac i podrška. On ume da čita sa mojih usana, da me nasmeje i oraspoloži. Ima razumevanje za moje trenutno stanje, moj gubitak. Ne znam kako bih bez njega sve ovo prošla, pa i ovo što je zadesilo mene i ceo svet. Bog mi je u isto vreme i dao i oduzeo. Molila sam Boga i poslao mi je muškarca kakvog sam prizivala dugo, dugo već. Znam i osećam da i moja baka negde može da čuje i vidi kako mi je, verujem da je srećna što nisam sama –  priča za STAR Jelena i otkriva.
– Kuća je u funkciji već neko vreme, samo su ostali detalji da se dokupe kako bi sve bilo tip-top. Uskoro ću i svoju biblioteku da preselim, nego me ovo vanredno stanje sputava u tome. Od kada je baka umrla, ovde sam se preselila. Ovde uživamo, osamili smo se i počeli smo da pišemo dramu, jer imamo inspiraciju. U prirodi smo, a Avala je naša mala oaza. Uz Božju pomoć, kada prođe ovo ludilo sa virusom, opremićemo i dečju sobu. Bog je milostiv, znam da će uslišiti moju želju da postanem majka – otkrila je za STAR Jelena, vrlo zagonetno.

Jelena je u suzama govorila o svojoj baki koja je napustila ovaj svet, kako i sama Golubovićeva kaže u snu, dok je spavala kao beba.
– Joj nemam snage. Umrla je jutros, u snu, kao beba je spavala kad sam prošla. Evo ja sam sad pored nje. U snu u 97. godini. Pričali smo sinoć, bili smo tu svi zajedno. Došao mi je brat sa Filipina zbog ove situacije sa koronom. Uz svoje najmilije je otišla. To je ono što me teši. Nije se mučila, to mi je za utehu. Videla je i moju kuću. Dočekala je svoj rođendan. Kad je napunila 69 godina, rekla nam je da će umreti kada bude obrnuto, i evo napunila je 96. Ja mislim da još uvek nisam spremna da pričam, mnogo je volela ljude. Nije nikog mrzela. U suzama sam, ona je imala recept za dug život, sve je volela, nije znala za zlo. Do pre sedam dana je radila vežbe sa fizioterapeutom. Kada mi je bilo najteže, kad mi je otac umro, bila je pored mene, moj najveći oslonac.