Jelena Đoković postala FRIZERKA! Šiša sve po kući!

   Sve joj ide od ruke!

Jelena Đoković postala FRIZERKA! Šiša sve po kući! Jelena Đoković postala FRIZERKA! Šiša sve po kući!
Celebrity
Jelena Đoković postala FRIZERKA! Šiša sve po kući!

   Sve joj ide od ruke!

Jelena Đoković rešila je da izuči zanat, pa je tako postala frizerka! Ona je sama priznala da je ošišala decu dok borave u karantinu u svojoj vili u Marbelji, kao i njihove pse.

Jelena Đoković – žena za sve!

Međutim, Novak joj u prvi mah ipak nije dozvolio da ga ona ošiša pa se Jelena javno požalila na svom Instagram profilu.

Postala sam i frizer za vreme ovog karantina. Kose rastu, upadaju u oči i mora nešto da se preduzme. Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će pre da postane pećinski čovek nego da sedne u stolicu da ga sredim. Nema veze, toliko novih veština učimo tokom ove izolacije. Jedan veliki pozdrav za sve frizere koji uspešno obavljaju svoj posao dok se mali radoznalci vrpolje i žale u stolici! E to je umetnost! Deca i kučići su najzahvalniji, ne žale se uopšte, samo nastave da se igraju. Mada sam ih po tri sata šišala, mukice – napisala je Jelena.

Međutim, nakon samo nekoliko dana, podlegao je pritisku.

Jelena ga je ošišala a rezultat je i više nego odličan, u šta se možete uveriti i sami.

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Aleksandra Bursać NAPUSTILA Beograd! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Katarina Grujić mogla da UMRE greškom lekara! Gangrena slepog creva joj umalo došla glave!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Darko Lazić promenio LIČNI OPIS! (FOTO)

Jelena i Novak Đoković izolaciju provode sa mališanima u domu, a sada su objavili video koji je oduševio javnost.

Naime, Jelena i Nole nisu skidali osmehe sa lica, a potom su izvodili vratolomije zbog kojih su pratioci ostali u šoku.

View this post on Instagram

Happy Easter to everyone celebrating! We are thinking of you on this special day, and we wish to get through this time together united and healthier than ever. This day gives us another reason to be thankful for our family, friends and everything that surrounds us. Since this is a unique situation we are all in, let’s celebrate it in a unique way – we challenge you to do our #NDFacroyogachallenge! ?? Swipe right to see me fly ?? Everyone who wants to join, try this at home with your partner, child, roommate or anyone who is in the mood for some physical activity, and we will repost you! Share your results and tag us! ??? @novakfoundation Srećan Uskrs svima onima koji slave! Mislimo na sve vas i šaljemo vam puno ljubavi uz želju da ovu situaciju prebrodimo zajedno i da iz nje izađemo svi bolji i snažniji. ?? @djokernole i ja smo vam obećali yoga izazov i baš smo se dosta zabavili dok smo ga snimali. Klinci pevaju, kučići laju…. sve idealno ?? Pridružite nam se na ovom #NDFacroyogachallenge! Verujem da je ovo najzabavnije sa klincima ??? Pokušajte, snimite, tagujte nas a mi ćemo vas repostovati! Jedan, dva, tri…i idemooo!

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

– Srećan Uskrs svima onima koji slave! Mislimo na sve vas i šaljemo vam puno ljubavi uz želju da ovu situaciju prebrodimo zajedno i da iz nje izađemo svi bolji i snažniji. Nole i ja smo vam obećali „yoga izazov“ i baš smo se dosta zabavili dok smo ga snimali. Klinci pevaju, kučići laju…. sve idealno.

Njih dvoje se kao i svi roditelji, dovujaju kako bi svojim mališanima ulepšali dane u vreme izolacije.

Jelena svakoga dana smišlja poneku igru u kojoj učestvuje cela porodica.

Nadaju se da će sve uskoro proći i da će moći da se pridruže ostatku familije u Beogradu.