Janjuš OBEĆAO ženi VELIKI KEŠ! Šta će od svega ISPUNITI?

   Mora da izdrži

Janjuš OBEĆAO ženi VELIKI KEŠ! Šta će od svega ISPUNITI? Janjuš OBEĆAO ženi VELIKI KEŠ! Šta će od svega ISPUNITI?
Celebrity
Janjuš OBEĆAO ženi VELIKI KEŠ! Šta će od svega ISPUNITI?

   Mora da izdrži

Košarkaš i aktuelni stanar Bele kuće „Zadruge“, Marko Janjušević Janjuš iz Prijepolja, kako piše Srpski Telegraf, navodno je ušao u rijaliti kuću sa ogromnim honorarom od čak 100.000 evra.

ŠTA ĆE MU OSTATI KAD SE SKINU KAZNE?

Međutim, kako domaći mediji dalje navode, on navedenu sumu nije uzeo pre odlaska u Šimanovce, već je sa čelnicima produkcije potpisao ugovor po kom će od zarade morati da izdvoji novac za kazne i prestupe koje bude napravio tokom rijalitija.

PROČITAJTE JOŠ: Luna POGAZILA reč! Anabela sada sama sprovodi ZAJEDNIČKI plan!

PROČITAJTE JOŠ: Edo ima JOŠ JEDNO dete! Dragana Mitar će se ŠOKIRATI!

PROČITAJTE JOŠ: Nina iz Zadruge krije STRAŠNU tajnu! Majka ROBIJAŠICA joj uništila život!

Izvesna prijateljica tvrdi da je on na ovaj način zapravo rešio da se liši egzistencijalnih problema porodice – njemu je bitno da svojim princezama obezbedi krov nad glavom, pa s toga namerava da posle rijalitija kupi stan.
– Janjuševa žena i ćerka žive u iznajmljenom stanu na periferiji Beograda, a njegova ideja jeste da se konačno skuće i da ih nagradi za sve što su morale da trpe zbog njega, a najpre da budu same duže vreme. Janjuš je ženi obećao da će kupiti stan, a od ostatka novca i njoj auto kako bi joj olakšao život u Beogradu. Njemu se nakupila neka tuga u duši jer je on svestan da za Enu zarađuje novac na teži način, a ne može da prežali što je prošli put, takoreći u***o sve pobegavši iz Zadruge 1 – ispričala je Janjuševa drugarica za Srpski Telegraf.