Jami iskeširala 150.000 EVRA za stan! Sve pršti od LUKSUZA - Solarijum, termomasažni krevet, laser za trajnu epilaciju!

   Otkrila tajnu svog izgleda!

Jami iskeširala 150.000 EVRA za stan! Sve pršti od LUKSUZA - Solarijum, termomasažni krevet, laser za trajnu epilaciju! Jami iskeširala 150.000 EVRA za stan! Sve pršti od LUKSUZA - Solarijum, termomasažni krevet, laser za trajnu epilaciju!
Celebrity
Jami iskeširala 150.000 EVRA za stan! Sve pršti od LUKSUZA - Solarijum, termomasažni krevet, laser za trajnu epilaciju!

   Otkrila tajnu svog izgleda!

Pevačica Jasna Milenković Jami je već godinama na javnoj sceni i redovno nastupa iako se ne pojavljuje često u medijima. Sada je rešila da ispriča kako provodi vreme u izolaciji i da otkrije nepoznate detalje iz svog života.

Jami iskreno i bez uvijanja!

– Provodim sjajno vreme u izolaciji, ne pada mi to teško, uopšte. Volim stvarno da provodim vreme u svom slatkom domu koji obožavam sa porodicom i sa kucom. Fantastično sam organizovana, čujem se sa prijateljima putem društvenih mreža.

U medijima se pojavila informacija da si imala simptome korona virusa, da li je to tačno?

– Ne znam kome je to stvano palo na pamet? Niko me ne viđa i to je takva glupost. Morala sam da se pojavim javno u emisiji i da odreagujem na taj tekst. Neverovatno sam zdrava osoba i vodim računa o sebi, ne znam ko je izmislio stanja malaksalosti koja sam ja navodno imala.

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas progovorio! Sve o Sonji, ljubavi i mržnji stalo je u nekoliko redova!

Pazarila si novi stan?

– Kupila sam stan na Dorćolu ima malo istine u tome da je koštao 150.000 evra. To je pretvoreno u jedan divan prostor u kojem ja imam sve. Tu imam sve što je meni potrebno. Imam solarijum, masaže, termomasažni krevet, laser za trajnu epilaciju. Ono što imam i što mi je potrebno u ovom trenutku. Zahvaljujući toj aparaturi blistam, a i dobila sam boju kao sa Maldiva (smeh).

View this post on Instagram

??

A post shared by Jasna Milenkovic Jami ??????♋? (@jamiofficial) on

S obzirom na to da sjajno izgledaš, koliko vodiš računa o svom izgledu?

– Oduvek vodim računa o sebi. Jedem onoliko koliko mi je dovoljno, a ne preko toga. Kad je najslađe tada prekini i uvek imaj meru u svemu.

PROČITAJTE JOŠ: Mirka Vasiljević na meti hejtera! „Prolazim kroz neke nove stvari“ – otkrila glumica!

Svi te opisuju kao opasnu zavodnicu, koliko u svemu tome ime istine?

– Mene su stvarno muškarci voleli, kao i sada. I pričalo se da sam prava zavodnica, međutim ja sam ustvari toliko jedna iskrena osoba i brižna. Imam nenormalnu dobru energiju. Ne vole muškarci one koje stalno kukaju i jadaju se. Svakome je potrebna osoba koja će uvek imati lepu reč i da jednostavno voli život. Kako zračim, tako i privlačim – rekla je Jami i dodala:

View this post on Instagram

?

A post shared by Jasna Milenkovic Jami ??????♋? (@jamiofficial) on

Da li sada pored sebe imaš sigurnu luku?

– Istina je da sam zadovoljna svojim životom i da ta ljubav mnogo traje. Ne volim mnogo da pričam o tome, ali traje baš veoma dugo. Zato nikada nisam imala potrebu da pričam o tome.

PROČITAJTE JOŠ: Lepa Brena nije izdržala bol! Sa suzama u očima NAPUSTILA snimanje!

Koji gest ili poklon od strane muškarca ne možeš nikako da zaboraviš? Šta je ono što te je najviše iznenadilo?

– Materijalno me nikada nije obaralo sa nogu, ni dan danas ne podnosim cveće. Dešavalo mi se da mi poklanjaju 101 ružu, skupa priča, a ustvari je to veoma jeftino. To cveće je uvek završilo na terasi i čekam da uvene. Dobijala sam skupe stvari u životu, ali volim maštovite i kreativne frajere. Doživela sam jednu situaciju na Dorćolu, a to je bila serenada ispod mog prozora. On je na početku bio sam, ali posle nekih par minuta se pridružila i njegova ekipa koja ga je podržala. Nije popio ni vruću vodu, ni ništa od toga. Nisam mogla da siđem dole, jer mi je kosa bila mokra u tom trenutku. Komšiluk se ceo podigao na noge, svi su gledali u našem pravcu. Prave muške fore, ali za to treba imati petlju. Nažalost u današnje vreme se izgubila borba i pravo udvaranje koje je trajalo. Tu se i dešava ta prava ljubav, do tog nekog osvajanja koje muškarac priredi ženi.

Koji su tvoji planovi za budućnost?

– Nikada nisam imala planove, jer sam uvek nekako živela za danas. Ne zna se šta donosi dan, pustiću da život napravim onako kako je najpametnije – izjavila je Jami za „Blic“.