Jagiz iz serije Ćerke napravio karambol na snimanju!

   Ima prilično kratak fitilj za ovakvog lepotana!

Jagiz iz serije Ćerke napravio karambol na snimanju! Jagiz iz serije Ćerke napravio karambol na snimanju!
Celebrity
Jagiz iz serije Ćerke napravio karambol na snimanju!

   Ima prilično kratak fitilj za ovakvog lepotana!

Glavni protagonista serije Ćerke preti svima!

Nije nikakva tajna da turski zavodnik Čaglar Ertugrul ima prilično kratak fitilj – još se prepričava nemili događaj sa seta serije Ćerke, kada je u naletu besa pikslom gađao koleginicu Edžem Baltadži, koja je glumila Selin. Kasnije se malo primirio i mnogi su mislili da je zauvek uspeo da obuzda svoju više nego prgavu ćud. Ali, prevarili su se! Ertugrul je pre nekoliko dana postao akter novog skandala, ovog puta na setu komične serije „Zamka ljubavi”, u kojoj, za razliku od serije Ćerke, glumi sa Burdžu Ozberk. Naime, on se opasno pokačio sa šminkerima, a očevici kažu da su uvrede pljuštale kao kiša, te da je glumac demolirao šminkernicu!

Otkrivamo gde su i šta rade junaci serije Anđeo osvete!

 

Čaglar je stigao na snimanje pre petlova, očigledno je te noći patio od nesanice. Naravno, na setu u to doba nije bilo nikog, pa se iznervirao. Kad su šminkeri došli, počeo je da im prigovara zato što kasne, mada oni uopšte nisu kasnili, već je on poranio. Bilo kako bilo, tražio je od njih da ga odmah našmnikaju, s obzirom na to da mora da ponavlja scenario pre nego što dođe vreme da snimi svoje scene. Šminkerka je, naravno, pristala da mu izađe u susret iako je stigla na posao petnaestak minuta pre početka radnog vremena. Čaglar je seo na stolicu – priča izvor, koji je stigao na lice mesta nekoliko minuta nakon što se Ertugrul smestio.

Iako je glumio u dosta serija, barem dve obeležile su njegovu karijeru, a serija Ćerke bila je ta koja je otvorila brojna pitanja vezana za njegov karakter i preku narav.

Incident tokom snimanje serije Ćerke ga je dokrajčio!

Koleginica je počela da mu nanosi prajmer, ali on je počeo da viče na nju i govori da mu koža nije ni masna, ni problematična, te da mu nije jasno zašto gubi vreme na nanošenje te podloge, kad lepo odmah može da mu stavi puder i završi posao. Ona se našla u čudu, ali je smireno pokušala da mu objasni da je stavljanje podloge uobičajena procedura, te da ne oduzima više od nekoliko minuta. Međutim, on je vikao da je nesposobna, a onda rukom porušio svu šminku sa stola. Žena je bukvalno počela da plače, a on je zahtevao da ga našminka druga koleginica, koja još nije bila stigla na posaopriča izvor.

Pravio se lud, kao i obično!

To u tom trenutku nije bilo moguće, prosto zato što osoba koju je tražio nije bila na setu. Razbesneo se i iz sve snage šutnuo stolicu na kojoj je sedeo nekoliko trenutaka ranije, dok smo ga koleginica i ja gledali razrogačenih očiju. Potom je izleteo iz šminkernice kao furija, vičući da se to neće tako završiti i da će se pobrinuti da šminkerka koja je po njegovim rečima nesposobna dobije otkaz. Ista će sudbina, rekao je, snaći i onu koja je kasnila na posao, pa nije mogla da ga našminka. Naravno, niko nije dobio otkaz, a čelnici produkcije su Čaglara upozorili da mora da spusti loptu, te da nervozu zbog neprespavane noći ne može da prenosi na ljude oko sebe, a još manje da uništava inventar na setu. Dobio je po ‘ušima’, honorar mu je umanjen za iznos koji je bio potreban da se kupe novi preparati za šminkanje, ali i nova stolica, budući da je ona koju je šutnuo napukla – ispričao je izvor. Očekivano, Ertugrul nije bio raspoložen da komentariše ono što se desilo, a šuška da je produkcija sugerisala svima da drže jezik za zubima, kako se dešavanja iza kulisa ne bi negativno odrazila na gledanost serije.