Ivana Krunić besna: "Moji neće da prihvate Baneta! Kažu da je on loš za mene”

   Malo se preračunala...

Ivana Krunić besna: Ivana Krunić besna:
Celebrity
Ivana Krunić besna: "Moji neće da prihvate Baneta! Kažu da je on loš za mene”

   Malo se preračunala...

Ivana Krunić nije više u rijalitiju, ali su je i na slobodi sačekale muke i prepreke! Kako kaže, psihički je jako loše, a ni sama ne zna da li će ostati u vezi sa Banetom Čolakom!

Ivana Krunić nije planirala da ostavi Baneta, ali…

– Počela sam baš da pucam psihički i ovo ispadanje je, kada gledam sa ove tačke gledišta, bilo spas za mene. Unutra nisam bila svesna da sam toliko u lošem stanju. Roditelji prvo nisu krili ljutnju i razočaranost u mene, pa su krenuli malo strože da iznose činjenice, ali posle kad su videli u kakvom sam stanju, shvatili su da mi je sad potrebna samo ljubav i pozitivna energija, tako da sad svi radimo na tome da me samo to okružuje i da se što pre oporavim. A što se tiče Baneta, nisu promenili mišljenje, i dalje stoje pri tome da on nije za mene – kaže Ivana za STAR koja na pitanje da li planira budućnost sa Čolakom kaže:

PROČITAJTE JOŠ: Kija PROGOVORILA o Ani Korać pred POLICIJOM! Koraćeva iza rešetaka uskoro?!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Ljuba Perućica napravio zalihe TOALET papira! Bez toga se ne može!

PROČITAJTE JOŠ: Kristijan ulazi u Zadrugu za 150.000 EVRA! Otkriveni SVI DETALJI ugovora! A ulaze i BIVŠI LJUBAVNICI!

– Što se tiče Baneta, ima moju maksimalnu podršku da izdrži do kraja. A pošto sam tek izašla iz rijalitija i radim na tome da se oporavim, sigurno neki period neću želeti da komentarišem svoj privatni život. Kajem se što nisam sebe dovoljno dobro procenila pre ulaska i što nisam verovala porodici kada su mi rekli da sam previše naivna i neiskvarena da bih ušla u tako tešku igru – objašnjava pevačica koja se sa Banetovom mamom nije čula od kada je izašla.

Ona se dotakla i svojih bivših cimera.

– Mislim da je Anabelin ulazak dobra stvar i da je sve ovo sada za njih kao neka vrsta psiho terapije. Toliko nakupljeni problemi mogu da se reše samo zajedničkim suočavanjem, a s obzirom da su oni javne ličnosti, pa tako je i njihov problem javan, bitno je da se javno i reši. Tamo u kući retko ko nije folirant, ali Milica Kemez prednjači -završava priču za STAR Ivana.