Ivan Bosiljčić otkriva kako je pobedio TUGU i DEPRESIJU! Mučile ga BIVŠE!

   Svi ih vide kao ultraozbiljne, a oni...

Ivan Bosiljčić otkriva kako je pobedio TUGU i DEPRESIJU! Mučile ga BIVŠE! Ivan Bosiljčić otkriva kako je pobedio TUGU i DEPRESIJU! Mučile ga BIVŠE!
Celebrity
Ivan Bosiljčić otkriva kako je pobedio TUGU i DEPRESIJU! Mučile ga BIVŠE!

   Svi ih vide kao ultraozbiljne, a oni...

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević su jedan od najskladnijih parova sa javne scene. I mada se čini da je Ivan dominantniji i snalažljiviji, istina je, kako piše STAR, ipak malo drugačija.

Ivan Bosiljčić: “Znao sam da se zatvorim u
četiri zida i da nigde ne izlazim!”

Kako je glumac objasnio, Jelena je ta koja u njihovoj porodici vuče glavne poteze i uvek je tu za njega kada mu je loše ili teško. Čak je uspela da ga nauči da sve gleda sa pozitivne strane. Naime, zvezda serije “Urgentni centar”, kako donosi STAR,  ranije nije bio tako vedrog duha što niko ne bi rekao budući da je sada uvek nasmejan i raspoložen kada ga sretnemo.

Sa mojom Jelenom delim bukvalno sve na pola, što i priliči jednom braku! Iako smo u javnosti predstavljeni kao ultraozbiljan par, mnogo smo duhoviti, čak smo ponekad i luckasti. Imamo neke naše momente i mnogo nam je lepo – objasnio je Bosiljčić i prisetio se perioda dok je bio momak.

Kako je naveo, bilo mu je teško da preboli neke ljubavi, pa se često zatvarao u sebe.
Uglavnom sam se zatvarao u četiri zida i dok ne prođe, nisam izlazio. Prijatelji su me kritikovali da bi trebalo i tugu da podelim sa njima, ali ih nisam slušao. Sada se sve promenilo, naučio sam uz Jelenu da sve emocije treba da delim sa svojim bližnjima. Kada dođu oni teški trenuci, trudimo se da se humorom borimo protiv svega. Što bi rekla Jelenina mama ‘samo pozitivno’. Jelena je duhovitija od mene, imitira sve redom. Ma neviđeno je duhovita –  objasnio je Ivan i prisetio se teških dana u u mladosti kada je zarađivao radeći na pijaci:

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! NOVAK ĐOKOVIĆ U ŠOKU: „TATA ŠTA NAM TO RADIŠ?!?“

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! Paparaco! Ana Nikolić DOBILA MECU!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Drama Đokovića: Novaku prete ubistvom zbog Kosova!

– Dugo sam kao student prodavao pečurke na Bajlonijevoj pijaci. Od toga sam živeo jedno vreme i to pamtim kao dobro iskustvo. Zato sam sada skroman i cenim sve što zaradim. Dok sam bio srednjoškolac, svako leto sam konobarisao na moru jer je to bio jedini način da odem na letovanje. Sve su to korisna, ali i lepa iskustva – ispričao je glumac nedavno.