SCANDAL! ekskluzivno donosi: P*rno slike Ive Grgurić!

   Dobijala je sve što joj srce poželi

SCANDAL! ekskluzivno donosi: P*rno slike Ive Grgurić! SCANDAL! ekskluzivno donosi: P*rno slike Ive Grgurić!
Celebrity
SCANDAL! ekskluzivno donosi: P*rno slike Ive Grgurić!

   Dobijala je sve što joj srce poželi

Hrvatska starleta dve godine se viđala s hrvatskim biznismenom, izvesnim Marijanom, koji joj je ispunjavao sve želje, dok za njihovu „ljubav“ nisu saznali članovi njegove porodice.

VEZA SA SEDAMDESETOGODIŠNJIM TAJKUNOM!

Iva Grgurić  na sve načine pokušava da izbije u prvi plan u rijalitija „Zadruga“ i da se izdvoji od ostalih učesnika, i zato je svoju prošlost krila kao zmija noge.

Starleta koja gradi rijaliti karijeru u Srbiji, ima itekako zanimljivu prošlost. Podsećamo, Iva je u Zagrebu poznata po dvogodišnjoj vezi sa sedamdesetogodišnjim tajkunom, izvesnim Marijanom. Iva nije marila za to što je njen izabranik u braku i što ima decu, već se trudila da ga odvoji od porodice, i zadrži ono što joj je najdraže, a to je njegov novac. Zbog pokušaja da ga rastavi od žene, Iva je dobila batine od Marijanove ćerke i njegove supruge.

Takođe, kao dokaz da u Ivinom životu jedino novac igra glavnu ulogu, jeste da je bila u kombinaciji sa tek punoletnim fudbalerom iz Splita,

Grgurićeva je dobijala od tajkuna sve što joj srce poželi, a za uzvrat mu je pružala seksualne usluge. SCANDAL! je došao u posred privatnih fotografija Ive Grgurić gde doji 44 godina starijeg muškarca od sebe. Ivi ovo nisu prvi radovi, te su mediji svojevremeno pisali kako Grgurićeva poseduje i privatan snimak gde oralno zadovoljava tadašnjeg dečka.