Ispovest Indi Aradinović nakon borbe za život! Doktor me je OSAKATIO za ceo život!

   Jedva izvukla živu glavu

Ispovest Indi Aradinović nakon borbe za život! Doktor me je OSAKATIO za ceo život! Ispovest Indi Aradinović nakon borbe za život! Doktor me je OSAKATIO za ceo život!
Celebrity
Ispovest Indi Aradinović nakon borbe za život! Doktor me je OSAKATIO za ceo život!

   Jedva izvukla živu glavu

Pevačica Indira Aradinović Indi polako se oporavlja nakon što je, pre skoro dve nedelje, otpuštena sa intenzivne nege posle komplikacija nastalih zbog operacije smanjenja želuca.

Indi i dalje vuče posledica zahvata!

Paparaco „Alo!“ uslikao je Indi ispred Kliničkog centra, sa maskom na licu i u društvu majke, koja ju je dovezla na redovnu kontrolu kod doktora.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Nole o Koroni: NEĆU DA ĆUTIM O VAKCINAMA! EVO ZAŠTO NEĆU DA SE VAKCINIŠEM! Darijin PRIVATNI ŽIVOT U HAOSU! Mensurov brat: ISTINA O MOJOJ I MININOJ VEZI! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Rođaci otkrivaju! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović! Dolazi da se osveti?!

PROČITAJTE JOŠ: Jovana i Željko OČAJNI! Plaše se da im kum Bane ne umre?!

Kako je u razgovoru za „Alo!“ objasnila, Indi i dalje vuče posledice zbog, kako ona tvrdi, loše izvedene operacije.

– Mnogo sam bolje nego što sam bila nakon operacije. Oporavljam se kod kuće i trudim se da ostanem pozitivna. Slagala bih kada bih rekla da ne vučem posledice jer mi je život visio o koncu. Doktor koji mi je operisao želudac osakatio me je i ozbiljno mi narušio i fizičko i mentalno zdravlje. Traume ću vući kroz čitav život, kao i Edita i moja majka, koja se prepolovila od brige – objašnjava pevačica i dodaje:

Bila sam na korak do smrti, u neizdrživim bolovima, a toga dana kada se sve zakomplikovalo, doktor je spustio slušalicu mojoj majci, a potom i sestri – priča pevačica i otkriva kroz kakvu je dramu prošla.

– Doktor je prvi zahvat obavio bolnici u Sremskoj Kamenici i tada mi nije tražio zdravstvenu knjižicu. Otpustio me je s povređenim pankreasom, za koji je tvrdio da je hematom. Pankreas mi je povredio laserskim, vrućim nožem. Iako je poricao da me je iz bolnice otpustio u izuzetno lošem stanju, prebacio me je na privatnu kliniku, gde je nastao novi pakao – priča Indi, koja je zbog komplikacija morala na drugu intervenciju.

– Usledila je druga operacija, izvađena mi je slezina, ali je problem napravio želudac koji je bio izvrnut. Iako sam imala početni stadijum sepse i temperaturu koja nije išla ispod 40 stepeni, puštena sam kući posle te operacije. Stanje mi se pogoršalo čim sam izašla iz privatne bolnice, ali je doktor tada rekao da me neće primiti u bolnicu jer nemam knjižicu. Odjednom mi je bila potrebna knjižica iako mi je nije tražio kada mi je operisao želudac – tvrdi pevačica i nastavlja:

– Edita i mama su me odvele u Urgentni centar. Primljena sam kao hitan slučaj sa plućima punim gnoja i vode, a takvo stanje sam zaradila jer mi je Ilić izvadio dren koji nikako nije smeo. Doktori Hitne službe su mi spasili život, a što se Ilića tiče, nisam ni očekivala da prizna sve greške koje je napravio – zaključuje Indi za „Alo!“.

Doktor Miroslav Ilić, koji je 9. marta operisao Indiru, tvrdi da ga je pevačica lažno optužila za nesavesno lečenje.

– Besprimerne optužbe Indire i njene sestre dovele su do toga da doživljavam pretnje smrću i linč ozbiljnih razmera. Istinski sam želeo da se Indira opravi posle dve operacije koje sam uradio, kako ja, tako i ceo tim. To je bio jedini cilj. Lečenje sam izveo kao lekar koji poštuje lekarske tajne i etiku, što je izostalo kod familije Aradinović – izjavio je pre nekoliko dana doktor Ilić, dok je za „Alo!“ njegova asistentkinja kratko rekla:

– Doktor je već pričao o toj temi i više se neće oglašavati, drago mu je što je Indi sada dobro.